Fotbal intern

Mircea Rednic bagă mâna în buzunar după Dinamo – Chiajna 3-2. “Nu este o primă consistentă!”

05.04.2019 | 23:18
Mircea Rednic baga mana in buzunar dupa Dinamo  Chiajna 32 Nu este o prima consistenta

Mircea Rednic a vorbit la finalul meciului disputat de Dinamo București împotriva formației Concordia Chiajna, scor 3-2, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Gruparea din Ștefan cel Mare urcă pe locul 2 în clasamentul play-out-ului, cu 25 de puncte.

Mircea Rednic bagă mâna în buzunar după Dinamo – Chiajna 3-2

“Am primit două goluri, dar sunt mulțumit de rezultat. Ne-am complicat la 3-0. Chiajna are jucători cu calitate, le-am oferit spații și au reușit să înscrie două goluri. Papa nu a prins perioada de pregătire, dar sunt foarte pregătit de el. Vreau mai mult de la Reda, de la Montini. Vreau mai mult și pe faza defensivă de la Montini. El trebuie să înțeleagă că toată lumea trebuie să se apere atunci când pierdem mingea. Suntem în grafic. Sunt multe lucruri pozitive anul acesta. Avem 6 victorii. Rămâne Arena Națională. S-au cumpărat deja 8 loje și mai sunt 12. Sunt ferm convins că dacă o să jucăm pe Arena Națională vor veni mulți suporteri. O să reușim să producem o sumă care o să ne ajute să plătim chiria pe Arena Națională. Suporterii stau mai mult pe Facebook. Și ei trebuie să contribuie, nu numai să facă comentarii și să analizeze jucătorii. Suntem pe drumul cel bun și sunt mulțumit de jucătorii care au venit.

Am oferit 15.000 de euro la două meciuri. Nu este o primă consistentă. Eu din fotbal am câștigat bani și ei merită. Cine să dea prima? Tata? Cine să o dea? Eu sunt exigent și ei merită această primă. Am un salariu de 10.000 de euro și eu nu vreau să îl iau. Pentru sezonul următor mai avem nevoie de câțiva jucători”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – Concordia 3-2.