Sport

Surpriză la Dinamo! Pe cine pune căpitan Mircea Rednic în meciul cu Chindia Târgoviște. Exclusiv

FANATIK a aflat că Mircea Rednic îi va da banderola de căpitan lui Deian Sorescu la meciul cu Chindia Târgoviște, în absența lui Gabi Torje, suspendat.
10.12.2021 | 15:19
Surpriza la Dinamo Pe cine pune capitan Mircea Rednic in meciul cu Chindia Targoviste Exclusiv
Deian Sorescu va purta banderola de căpitan la meciul cu Chindia Târgoviște în absența lui Gabi Torje. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Deian Sorescu va fi din nou căpitanul lui Dinamo la meciul cu Chindia Târgoviște, în absența lui Gabi Torje care este suspendat.

Mircea Rednic a intrat în conflict cu Deian Sorescu la pauza meciului de la Mediaș și i-a retras banderola de căpitan, iar ulterior l-a exclus din lot, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, din nou căpitan la Dinamo în meciul cu Chindia Târgoviște

Gabi Torje a văzut cartonașul galben în finalul meciului cu Academica Clinceni, spre nemulțumirea lui Mircea Rednic care nu îl va avea astfel la dispoziție la meciul cu Chindia Târgoviște de luni, 13 decembrie.

Suporterii lui Dinamo se întrebau cine va fi căpitanul echipei la meciul cu Chindia Târgoviște, iar FANATIK a aflat că Mircea Rednic a decis să îi ofere banderola pentru acest meci lui Deian Sorescu în ciuda neînțelegerilor pe care le-a avut cu mijlocașul.

ADVERTISEMENT

„Ce m-a deranjat la el e că la tactic și în momentul în care i-am reproșat că n-a venit înapoi, mi-a vorbit de problemele personale. Dacă te plângi de problemele personale, mai bine nu intri. N-am nimic cu Deian, am vorbit cu el.

Mi-a cerut scuze mie, a cerut scuze clubului, dar i-am explicat greșeala pe care a făcut-o la adresa mea și a suporterilor. A pierdut echipa națională, se vorbește mai puțin despre el. Trebuie să înțeleagă că nu mai țin cont de nimeni și de nimic, mă interesează doar ca echipa să aibă rezultate”, a explicat Mircea Rednic ce s-a întîmplat la pauza meciului de la Mediaș în vestiarul „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a explicat și de ce a decis ca banderola să meargă la Gabriel Torje: „Torje va fi căpitan, merită! Mi-a plăcut atitudinea lui la întâlnirea pe care am avut-o cu suporterii. Era o tensiune mare, iar el reușit să calmeze pe toată lumea. A demonstrat că merită să fie căpitan pentru acest meci”, a argumentat antrenorul lui Dinamo.

Deian Sorescu, cel mai criticat jucător din lotul lui Dinamo

Deian Sorescu a fost fără doar și poate cel mai criticat jucător al lui Dinamo, deși cifrele sunt de partea lui. Mijlocașul dreapta este evaluat conform transfermarkt la 1,8 milioane de euro și se află la cel mai bun sezon din carieră, marcând pentru Dinamo 7 dintre cele 13 goluri.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a rezistat cu banderola de căpitan pe braț doar două meciuri în mandatul lui Mircea Rednic: cu UTA și împotriva lui Gaz Metan Mediaș.

De atunci au trecut două luni de zile, iar Gabi Torje a fost căpitanul „câinilor” în ultimele șase partide fiind un adevărat lider și în vestiar.

Deian Sorescu, principalul bun de export al lui Dinamo

Din informațiile FANATIK, Deian Sorescu are două oferte însă administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a explicat pentru site-ul nostru că jucătorul nu va fi vândut dacă suma nu va fi una pe măsură:

„Deian Sorescu va pleca în cazul în care va exista o ofertă bună. Deocamdată nu există și dacă nu vom avea o ofertă bună, nu va pleca de la Dinamo în iarnă”.

Un nou obstacol în vânzarea lui Deian Sorescu ar fi și cota de piață a jucătorului de pe transfermarkt, unde a crescut în câteva luni de 1,0 milioane de euro la 1,8 milioane. Din cauza procedurii de insolvență, Dinamo e posibil să nu își asume riscul să accepte o sumă cu mult mai mică decât aceasta.

  • 1.800.000 de euro e cota lui Deian Sorescu
  • 7 goluri din totalul de 13 ale lui Dinamo a marcat mijlocașul în Liga 1
  • 2 luni au trecut de la ultimul meci în care Sorescu a purtat banderola de căpitan
ADVERTISEMENT