Fotbal intern

„Strâmbele” lui Mircea Rednic. Cele mai tari declarații ale actualului antrenor al lui Dinamo

15.10.2018 | 21:41
Strambele lui Mircea Rednic Cele mai tari declaratii ale actualului antrenor al lui Dinamo

Mircea Rednic s-a întors în Ștefan cel Mare și a oferit o conferință de presă electrizantă. Noul antrenor al lui Dinamo a oferit mai multe declarații amuzante care au făcut deliciul jurnaliștilor prezenți la Săftica.

Rednic a oferit mai întâi o dedicație lui Meme Stoica, pe care l-a numit „Luțu 2”, după ce conducătorul FCSB a spus că Harlem Gnohere are mai multe meciuri în Europa decât el. De asemenea, Mircea Rednic s-a luat de președintele lui Dinamo, Alexandru David, pentru faptul că a mărit salariile după cel e plecat de la câini.

„Eu niciodată nu am avut șansa să am o echipă de 50 de milioane de euro, lotul făcut să poți să îi iei și pe Ray Charles și pe Stevie Wonder și cu ochii închiși să faci echipa. Orice poți să spui de Rednic, dar că nu e antrenor chiar mă deranjează”, a mai spus Rednic, la conferința de luni de la Săftica.

De asemenea, Rednic nu a avut milă nici de Gabi Tamaș: „La cum am jucat nu aveam cum să câştigăm, nici când eram în 11. Tamaş? Lupescu mai trebuia să vină şi Dudu Georgescu. Eu nu mai pot, am operații la ambii genunchi”, a spus „Strâmbul” despre fundașul eliminat în meciul cu Serbia.

Mircea Rednic este prezentat acum la Dinamo – https://goo.gl/6WSE28“Începe noua eră “Mircea Rednic”! Primele trei decizii prin care vrea să transforme total Dinamo” – https://goo.gl/3BgYkAAici sunt toate informaţiile – https://goo.gl/6WSE28

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 15. Oktober 2018

Mircea Rednic, cele mai tari declarații despre echipa națională

Episodul Tamaș nu a fost primul în care Mircea Rednic face declarații cu privire la echipa națională. El a mai avut alți clienți printre selecționerii României:

„Nea Puiu e până moare la națională. Ce să mai facem calcule? Cât trăiește nea Puiu, nu îl schimbă nimeni. Nu vedeți ce greu se lasă ca să continue la echipa națională? Dar nu mai vreau să spun nimic pentru că iar ziceți că bag strâmbe”, a declarat Mircea Rednic, în noiembrie 2015, în momentul în care Anghel Iordănescu și-a prelungit înțelegerea până la începutul Euro 2016.

De asemenea, Mircea Rednic a fost unul dintre cei mai mari apărători ai lui Mircea Lucescu, în momentul în care s-a pus problema numirii acestuia la naționala mare, fapt ce nu s-a materializat:

‘Nu ştiu cum îndrăzneşte cineva să pună pe listă numele lui Boloni, Olăroiu sau Reghecampf  în faţa lui Mircea Lucescu. E o blasfemie! Ce înseamnă asta? Nea Mircea trebuie adus la naţională. Să nu-mi spună mie cineva că, vai Doamne!, ce perfărmanţe are Olăroiu sau, mamă, ce face Reghecampf la arabi’. Ce mare antrenor e Olăroiu sau cu ce e mai antrenor decât mine şi decât Andone? Să stea acolo la arabi şi să vină când l-oi chema eu! Bine că am scăpat de Piţurcă, un antrenor care făcuse din naţională o echipă care tremură cu Ungaria şi Finlanda, şi să aducem un antrenor de acelaşi tip’”, spunea Rednic în 2014, când Victor Pițurcă a ales să plece de la echipa națională.

Mircea Rednic, ultimele „strâmbe” înainte să vină la Dinamo

Mircea Rednic a avut în ultima perioadă și mai multe înțepături adresate oficialilor dinamoviști. Mai întâi, la numirea lui Florin Bratu, Rednic l-a avertizat pe fostul atacant de faptul că a ajuns să lucreze cu oameni care îl contestau în perioada în care el era antrenor:

“Mă bucur pentru Florin. Mă surprinde că a acceptat să vină la Dinamo. Văd că unul care-l contesta cel mai tare pe Bratu când eram eu, acum îi «dă limbuţe» şi zice că o să aibă succes cu tinerii. Unul cu R…Răduţă (n.r. Gabi Răduţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la clubul alb-roşu). Când eram eu, îl vorbea pe la spate. Sper ca Bratu să aibă succes”, spunea Rednic, în luna martie.

Recent, „Puriul” l-a atacat și pe patronul Ionuț Negoiță: „Mă mai întorc la Dinamo doar în condițiile mele. S-au făcut greşeli și se fac în continuare greşeli. Dacă el s-a zgârcit la 2.000 de euro! În perioada cât am fost eu acolo, se simţea patron! Nu-l înjura nimeni, toată lumea îl lăuda, venea fără frică la stadion. Chiar n-am înţeles ce l-a deranjat.”

Mircea Rednic s-a întors în „Groapă” pentru al patrulea mandat. Prima oară când a antrenat echipa din Ștefan cel Mare a avut parte și de cel mai mare succes, câștigând titlul și jucând în grupele Europa League, unde a ajuns până în primăvara europeană, unde Dinamo a fost eliminată de Benfica Lisabona.

Acum, situația este una complicată pentru „câinii roșii”, care se află în acest moment pe locul 12 în Liga 1 Betano, după 11 etape și va juca etapa viitoare cu Dunărea Călărași, formație antrenată de Dan Alexa.