Sport

Fanatik confirmat: Michel Espinosa a semnat cu Dinamo! Mircea Rednic anunță noi transferuri

Michel Espinosa a semnat cu Dinamo, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate. Mircea Rednic anunță și alte mutări.
14.10.2021 | 12:15
Fanatik confirmat Michel Espinosa a semnat cu Dinamo Mircea Rednic anunta noi transferuri
ADVERTISEMENT
14-10-2021
09:46

Oficial. Michel Espinosa a semnat cu Dinamo

Dinamo a anunțat pe site-ul oficial că Michel Espinosa a semnat un contract. FANATIK a oferit primele detalii despre mutare încă din 7 octombrie, iar apoi a oferit toate detaliile legate de situația fotbalistului francez.

Iată anunțul făcut de Dinamo pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook:

“OFICIAL. Michel Espinosa la Dinamo București.

București, 14 Octombrie 2021. Mijlocașul francez Michel Espinosa a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire până în 2023.

Născut pe 15 Septembrie la Yaoundé, Michel Espinosa a evoluat ultima oară pentru Botev Plovdiv, în sezonul precedent din campionatul Bulgariei”.

La conferința de presă premergătoare duelului cu Gaz Metan Mediaș de vineri, Mircea Rednic a vorbit despre problemele cu care se confruntă Dinamo și a anunțat transferul mijlocașului defensiv Michel Espinosa (28 de ani), confirmând astfel informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK încă de joi, 7 octombrie.

Deși a refuzat să evolueze în amicalul din weekend-ul trecut, cu Petrolul Ploiești, acesta l-a convins pe tehnician în timpul ședințelor de pregătire că se află la un nivel bun și merită să facă parte din lotul echipei, spre deosebire de Salif Cisse, care nu a reușit să treacă testul.

ADVERTISEMENT

Pentru întărirea compartimentului ofensiv, în Ștefan cel Mare a fost adus Tomas Vestenicky (25 de ani), un atacant care a evoluat în trecut pentru AS Roma, Modena, Nistra, dar și KS Cracovia, unde a fost coechipier cu românii Sergiu Hanca și Cornel Răpă.

Michel Espinosa semnează cu Dinamo. Mircea Rednic a făcut anunțul

În situația noastră, orice meci, orice puncte acumulate sunt bine venite. Avem nevoie de ele ca de aer. Am avut aproape 10 zile la dispoziție să lucrez cu piesele mele, să îi cunosc mai bine, am avut și un meci amical la Săftica.

ADVERTISEMENT

Mi-am făcut o părere și o imagine legat de ce avem, de ce putem aduce în perioada asta. Astăzi, Michel Espinosa va semna, e la club acum. Până duminică încă doi jucători vor semna, un atacant, avem două posibilități, unul din Olanda și unul din Bulgaria.

Avem discuții avansate cu un fundaș dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc. Sper ca de luni să îl am în programul echipei, cam astea sunt noutățile, am văzut că tot apar nume. Ei nu au venit în probe.

ADVERTISEMENT

În situația actuală, am posibilitatea ca jucătorii să vină, să facă testul medical, să facă testul fizic. Nu vreau să comentez ce a fost înainte de mine, dar sunt probleme fizice și asta ne-o arată rezultatele la testul făcut, dar, treptat, încercăm să îi aducem măcar la 80% din posibilitățile fizice.

E important să luăm puncte până în iarnă, atunci o să fie altceva. Cei transferați după ridicarea interdicției au opțiune în iarnă, cei aduși de mine au opțiune în iarnă, nu vrem să riscăm.

ADVERTISEMENT

Cine confirmă rămâne, cine nu, pleacă. Aseară am discutat până la 12 noaptea cu cei din conducere legat de situația noastră, de situația financiară, iar până în momentul de față, lucrurile sunt ok”, a declarat Mircea Rednic.

Espinosa nu va fi inclus în lot pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș

Chiar dacă Michel Espinosa nu poate fi inclus în lot, „Puriul” are convingerea că echipa sa poate obține toate cele trei puncte în fața celor de la Gaz Metan. Partida este programată vineri, 15 octombrie, la 20:30, pe stadionul din Mediaș.

De când au schimbat antrenorul, au altă față, trebuie să ne așteptăm la un meci foarte greu. Espinosa nu va face deplasarea la Mediaș. Avem doi atacanți, în afară de Tomas, el e al doilea vârf, poate juca în benzi.

Avem nevoie de 3, maximum 4 jucători, nu vor veni mai mulți. Nu vreau să facem concurență pe posturi. Viața e lejeră și riscul foarte mare, de asta am spus că au contract până în iarnă. Cei care demonstrează vin pe salarii corecte, în stilul perioadei în care vin eu și dacă rămân, li se vor mări salariile, vor fi și ei mulțumiți. 

Ce e îmbucurător e că cei testați stau mai bine decât mulți dintre jucătorii pe care i-am găsit aici. Nu vreau să încep că nu s-a făcut, acolo a fost un antrenor, antrenorul principal decide, dar și preparatorul are un program care trebuie respectat de principal”, a conchis Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT