ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Mircea Rednic continuă duelul cu Florin Prunea: ”Nu dau mâna cu el. Mă salut doar cu antrenorul”

Autor: Adrian Baciu | 06.03.2020 | 16:52
Mircea Rednic continuă duelul cu Florin Prunea: ”Nu dau mâna cu el. Mă salut doar cu antrenorul”
Probleme de lot pentru Mircea Rednic înainte de Viitorul - FCSB! Pe cine nu se poate baza (Sursa foto: sportpictures.eu)

Etapa a doua din play-out-ul campionatului programează un duel încins pe toate planurile: Poli Iași – Dinamo. Recent calificate în semifinalele Cupei României, cele două se luptă acum în campionat. O ”luptă” va fi și în afara terenului în acest meci, cu Mircea Rednic pe de o parte, respectiv Florin Prunea, de cealaltă, doi oameni aflați într-un conflict fără sfârșit.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic nu se va saluta cu Florin Prunea la Iași – Dinamo: ”Nu dau mâna cu el”

”Războiul” dintre Florin Prunea și Mircea Rednic a izbucnit în startul sezonului curent de Casa Pariurilor Liga 1.

Fostul portar din ”Generația de Aur” l-a acuzat pe Rednic de mai multe nereguli făcute la Dinamo. Mai mult, Prunea a afirmat în nenumărate ocazii că ”Puriul” instigă ultraşii împotriva actualei conduceri.

ADVERTISEMENT

Disputa dintre ei nu a rămas doar la nivel declarativ, ci s-a transpus și în justiție. Antrenorul de la Iași l-a dat în judecată pe Prunea. Sâmbătă, în Copou vine Dinamo, iar Mircea Rednic a vorbit despre ”tratamentul” cu care îl va întâmpina pe președintele de la Dinamo.

La conferința de presă, Rednic a fost întrebat dacă va da mâna cu preşedintele lui Dinamo, antrenorul lui Poli Iaşi a susţinut că-l va saluta doar pe omologul său, Dusan Uhrin:

ADVERTISEMENT

”Păi ce, el e antrenor? Nu dau mâna, eu dau mâna cu antrenorul, aşa se practică. Nu am nicio treabă cu Florin Prunea”, a susţinut Mircea Rednic.

Rednic, mesaj pentru contestatari: ”Dinamo a câștigat ultimul titlu cu mine pe bancă”

În aceeași conferință, Rednic a vorbit despre trecutul său de la Dinamo și le-a amintit dușmanilor săi că el a adus ultimul titlu în ”Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

”Eu fac parte din istoria lui Dinamo, cu părți bune, cu părţi rele, ultimul campionat pe care l-au câştigat cu mine l-au câştigat. Nu intram în proiectul lor şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ei trebuie să regrete, nu eu.

Dacă aş juca eu, nu ar fi nicio problemă pentru meciul de mâine, dar nu joc eu. Eu încerc să le transmit jucătorilor mei dorinţa de a câştiga mâine. Mă aştept la mai mulţi spectatori faţă de meciul de miercuri pentru că şi ei au înţeles şi au văzut că e altceva”, a declarat Mircea Rednic înainte de meciul contra ”câinilor”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!