Sport

Mircea Rednic continuă să ajute cu bani pe Dinamo. Pe cine a plătit antrenorul “câinilor”

Mircea Rednic bagă din nou mâna în buzunar pentru a o salva pe Dinamo. Așa cum a mai făcut și în trecut, acesta a achitat câteva cheltuieli urgente de la club.
10.10.2021 | 17:16
Mircea Rednic continua sa ajute cu bani pe Dinamo Pe cine a platit antrenorul cainilor
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a recunoscut în trecut că a băgat peste 200.000 de euro la Dinamo pentru a ajuta clubul și a plătit salarii și prime de joc pentru fotbaliști.

Se pare că noul antrenor nu rămâne indiferent la situația dificilă în care se află Dinamo și a recurs încă o dată la un gest extraordinar.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic bagă din nou bani la Dinamo

Conform doardinamo.ro, Mircea Rednic a plătit 10.000 de euro de la revenirea la Dinamo. Gestul său este cu tot mai impresionant cu cât antrenorul a declarat la finalul lui septembrie că nu va mai scoate bani din propriul buzunar, așa cum a mai făcut-o în trecut.

„Eu sunt foarte exigent. Nu mai vin cu bani de acasă, că nimeni nu a apreciat. Am venit și tot Rednic era căpușar, comisionar”, declara antrenorul pe data de 29 septembrie în cadrul unei conferințe de presă.

Doar că obiceiurile vechi se uită greu iar Mircea Rednic nu a putut să se abțină, mai ales că Dinamo se află într-o situație financiară extrem de delicată.

ADVERTISEMENT

Ce plăți a făcut Mircea Rednic

FANATIK a aflat plățile pe care le-a făcut Mircea Rednic. Din informațiile noastre, „Puriul” a plătit angajații de la Săftica pentru a pune la punct baza de la Săftica care a fost cuprinsă de buruieni.

Se pare că Rednic a plătit și pentru ca instalația de încălzire de la baza de pregătire să funcționeze ținând cont de temperaturile scăzute din ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Gestul său nu este deloc surprinzător mai ales că în trecut a mai ajutat Dinamo cu bani, lucru recunoscut chiar de către antrenorul lui Dinamo, dar și de fostul președinte al clubului, Alexandru David.

Mircea Rednic a mai ajutat Dinamo cu 200.000 de euro, ba chiar a vrut să cumpere clubul

Ba mai mult, Rednic chiar a vrut să devină investitor la Dinamo, lucru pe care l-a recunoscut chiar el: „Eu am vrut să cumpăr Dinamo și Nicolae Badea poate să confirme. Acum, în această perioadă. Domnul Badea poate să vă confirme. Singur nu puteam să iau clubul. Am încercat și nu s-a putut”, a spus antrenorul lui Dinamo în cadrul unei conferințe de presă în care a fost prezentat în mandatul precedent.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al lui Dinamo, Alexandru David, a confirmat faptul că Mircea Rednic a ajutat clubul cu o sumă importantă de bani: „Este adevărat că Mircea Rednic a împrumutat clubul cu 200.000 de euro, dar nu este adevărat faptul că nu am fi putut pleca în cantonament fără acești bani. Vreau să-i mulțumesc pe această cale că ne-a ajutat.

Este un gest frumos pe care l-a făcut. Practic ne-a împrumutat pentru câteva zile. Depinde cât durează până intră banii din drepturile TV. În mod normal, plățile sunt planificate pentru data de 15 ianuarie. Deci practic, noi într-o săptămână putem să-i dăm banii înapoi, cu mulțumirile de rigoare. Nu cu dobândă. Nu există așa ceva, lucrurile sunt clare. Există un contract înregistrat la Ligă și în momentul în care vor intra banii din drepturile TV, Mircea Rednic își va primi banii înapoi”, a declarat oficialul „câinilor” pentru Digi Sport.

Mircea Rednic a oferit în trecut prime de joc fotbaliștilor lui Dinamo

Este binecunoscut faptul că Mircea Rednic a recurs în trecut la diverse metode prin care să își motiveze suplimentar jucătorii și să creeze o atmosferă bună în vestiar în momentele dificile.

Astfel, Rednic a oferit de multe ori înaintea meciurilor importante prime de joc sau a plătit salariile jucătorilor de la Dinamo.

„Am oferit 15.000 de euro pentru două meciuri. Nu este o primă consistentă. Eu din fotbal am câștigat bani și ei merită. Eu sunt exigent și ei merită această primă”, spunea Mircea Rednic în 2019 după o victorie cu Concordia Chiajna.

  • 10.000 de euro a scos Mircea Rednic din buzunar pentru a rezolva problemele de la Săftica
  • 12.000 de euro este salariul lui Mircea Rednic la Dinamo, 6000 de euro fiind plătiți de către Nicolae Badea
ADVERTISEMENT