Fotbal intern

Mircea Rednic, despre contractul lui Conceicao la CFR: „Nu am auzit în viața mea de așa ceva!”

22.11.2018 | 14:49
Mircea Rednic despre contractul lui Conceicao la CFR Nu am auzit in viata mea de asa ceva

Mircea Rednic a oferit o primă reacție după ce FANATIK.RO a dezvăluit că Toni Conceicao a acceptat o clauză în contractul cu CFR Cluj prin care va trebui să se consulte cu Consiliul de Administrație al clubului pentru a decide echipele de start, atât în partidele oficiale, cât și în meciurile amicale.

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, s-a arătat surprins de această clauză, dar motivează și de ce Conceicao ar fi putut accepta o astfel de clauză: „Nu înțeleg. Nu am auzit niciodată de o astfel de clauză. Nu știu cum a putut să accepte. Bine, în situația în care era el, cred că s-a bucurat că vine. E un antrenor bun.” „Puriul” a spus că el a avut o experiență destul de dură în Gruia, unde a fost demis după ce a avut un conflict cu conducerea: „Eu la CFR m-am atins de o legendă și imediat au sărit pe jucători cu hârtii să semneze că nu mai vor să lucreze cu mine” , și-a amintit amuzat Mircea Rednic, la conferința de presă dinaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș.

Mircea Rednic explică ce contract are la Dinamo, după ce a auzit de înțelegerea lui Conceicao cu CFR Cluj

Rednic a făcut o comparație și cu înțelegerea pe care o are el în Ștefan cel Mare și a susținut că nu are nicio clauză ca cea a lui Conceicao: „Contractul meu e deschis. Când am venit la Dinamo, jucătorii mei aveau restanțe, nu mă interesa pe mine de bani. Eu discut cu șefii de fotbal, doar atât. Eu decid tot.”

Rednic a venit luna trecută la Dinamo, pentru al treilea mandat în Ștefan cel Mare. El a fost la cârma echipei din Gruia la începutul sezonului 2013/2014, unde a stat însă numai patru meciuri, fiind demis după o victorie cu Viitorul, scor 2-1.

Mircea Rednic, conferință înainte de meciul decisiv pentru play-off. Ultimele informații de la Dinamo —-https://goo.gl/6WSE28

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 22. November 2018