Sport

Mircea Rednic nu și-a încheiat conturile cu Dinamo! Câți bani mai are de încasat “Puriul”. Exclusiv

Mircea Rednic a fost demis în luna decembrie de la Dinamo, însă nu și-a încheiat conturile cu alb-roșii. Tehnicianul mai are de încasat bani din salariul pe luna decembrie.
08.01.2022 | 18:32
Mircea Rednic nu sia incheiat conturile cu Dinamo Cati bani mai are de incasat Puriul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a început pregătirile pentru a doua parte a sezonului sub comanda noului antrenor, Flavius Stoican. “Câinii” nu și-au încheiat conturile cu fostul antrenor, Mircea Rednic, cel care mai are de încasat un salariu.

Mircea Rednic nu și-a încheiat conturile cu Dinamo!

“Puriul” a fost dat afară de la echipă pe data de 21 decembrie, însă așa cum FANATIK a anunțat, nu a fost de acord să semneze rezilierea, el solicitând banii la zi plus patru salarii pentru a fi de acord cu rezilierea.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, oficialii celor de la Dinamo vor să îi plătească doar banii la zi, spunând că au fost îndreptățiți să ia decizia demiterii unilaterale din cauza rezultatelor foarte slabe înregistrate de echipă.

Zăvăleanu, anunţ pentru FANATIK: „Încă nu s-au plătit toate sumele, însă în curând situația se va rezolva!”

Răzvan Zăvăleanu a recunoscut pentru FANATIK că încă nu sunt închise conturile cu Mircea Rednic: “Încă nu s-au plătit toate sumele, însă în curând situația se va rezolva!”, a spus reprezentantul administratorului judiciar.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic mai are de încasat aproximativ 13.000 de euro, salariile din ultima lună şi jumătate. Oficialii nu sunt de acord să îi plătească şi cele patru salarii în plus pe care le solicită tehnicianul.

Conflictul dintre Dinamo şi Rednic s-ar putea rezolva în tribunal

Într-un interviu acordat pentru FANATIK în luna decembrie, Răzvan Zăvăleanu a declarat că este foarte posibil să se ajungă la judecată cu Mircea Rednic:

ADVERTISEMENT

“Este adevărat că nu a semnat nimic. Nu a fost o despărţire amiabilă. Lucrurile pot sta în două feluri, dar probabil se va ajunge la judecată. Ori se constată că l-am dat afară fără motiv şi atunci îi vom da patru salarii.

Ori se constată, aşa cum credem noi, că l-am dat afară pentru neîndeplinirea obiectivelor de performanţă şi atunci nu avem să îi plătim nimic decât banii până la data la care a fost disponibilizat, pe care îi vom plăti”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a semnat contractul imediat după rezilierea unilaterală a înţelegerii cu Mircea Rednic

Flavius Stoican a semnat contractul cu Dinamo încă din luna decembrie, când înţelegerea cu Mircea Rednic a fost reziliată unilateral. Pentru “Puriu” a fost un şoc despărţirea de Dinamo, el fiind sigur că i se va acorda liberă.

Imediat după meciul cu Farul Constanţa, ultimul din 2021, “Puriul” a declarat că va face o remaniere masivă a lotului şi a făcut publică o listă de jucători pe care îi vrea plecaţi de la echipă.

În schimb, a plecat el. Mircea Rednic a refuzat să semneze rezilierea înţelegerii şi solicită alte patru salarii pe lângă banii plătiţi la zi. Tehnicianul şi-a încheiat al cincilea mandat pe data de 21 decembrie 2021.

  • 13.000 de euro mai are de încasat Rednic pentru a fi cu banii la zi
  • 5 mandate pe banca lui Dinamo a avut „Puriul”
ADVERTISEMENT