ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mircea Rednic, critic la adresa lui Mirel Rădoi: „Echipa nu e omogenă, schimbă meci de meci”

Autor: Cosmin Crăciun | 19.11.2020 | 23:12
Mircea Rednic, critic la adresa lui Mirel Rădoi: „Echipa nu e omogenă, schimbă meci de meci”
Mircea Rednic nu are milă de jucătorii naționalei: „Nu doar axul central e problema” Sursa foto: SportPictures.eu

Mircea Rednic l-a criticat pe selecționerul Mirel Rădoi pentru lipsa de consecvență în alegerea primului 11 al echipei naționale și crede că lipsa de omogenitate a „tricolorilor” este o mare problemă. 

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Dinamo regretă retragerea lui Ciprian Tătărușanu, portarul care a anunțat în data de 19 noiembrie că nu va mai evolua pentru prima reprezentativă.

„Puriul” l-a apărat pe goalkeeperul de la AC Milan și crede că acesta deține meritul principal pentru punctele obținute de România în grupa din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, critic la adresa lui Mirel Rădoi: „A schimbat jucători de la meci la meci”

Fostul tehnician al lui Dinamo, Mircea Rednic, a comentat deciziile selecționerului Mirel Rădoi. Deși România a obținut accederea în urna 2 a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, selecționerul a dat din nou dovadă de instabilitate în alegerea primului 11.

Mircea Rednic a contestat atitudinea lui Rădoi, care a schimbat sistemul de joc pentru partida cu Irlanda de Nord, trecând la 3-5-2. Tehnicianul în vârstă de 58 de ani acuză lipsa de omogenitate a naționalei și susține că retragerea lui Ciprian Tătărușanu va fi cu greu gestionată de selecționer.

ADVERTISEMENT

„Va fi foarte greu, Mirel a schimbat jucători de la meci la meci, echipa nu-i omogenă. Sunt îngrijorat că nu a reușit să-și facă un nucleu.

Singurul care era de bază era Tătărușanu, care s-a retras. Acum ne trebuie șapte meciuri să vedem ce portar avem, unul pe care ne putem baza”, a spus Mircea Rednic potrivit Digisport.

ADVERTISEMENT

Laude la adresa lui Tătărușanu: „El ne-a câștigat punctele”

Fostul fundaș al echipei naționale crede că retragerea lui Ciprian Tătărușanu este o pierdere imensă pentru România. Rednic a ținut să sublinieze meritul pe care crede că portarul l-a avut în parcursul „tricolorilor” din grupa de Liga Națiunilor.

„Am văzut multe critici la adresa lui Tătărușanu, cu toate că punctele obținute de noi în această grupă s-au datorat lui. A avut intervenții foarte bune.

ADVERTISEMENT

E decizia lui, are și o vârstă. Vrea să se concentreze mai mult pe evoluțiile de la club, dar acolo e rezervă. E o pierdere Tătărușanu”, a încheiat tehnicianul de 58 de ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!