Sport

Clauza prin care Mircea Rednic are mână liberă în “curăţenia” de la Dinamo! Care sunt jucătorii vizaţi. Exclusiv

În iarnă se anunţă curăţenie generală la Dinamo. Iar Mircea Rednic va avea mână liberă graţie unei clauze prin care contractele jucătorilor veniţi în insolvenţă pot fi reziliate unilateral.
02.12.2021 | 20:43
Clauza prin care Mircea Rednic are mana libera in curatenia de la Dinamo Care sunt jucatorii vizati Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo este fără victorie în ultimele patru luni în Liga 1 şi speră să rupă blestemul în faţa Academicii Clinceni, în faţa căreia a obţinut ultimul succes. Însă, Mirecea Rednic promite schimbări masive la echipă din iarnă.

Clauza prin care Mircea Rednic are mână liberă în “curăţenia” de la Dinamo!

“Câinii” sunt penultimii în clasament, cu doar 9 puncte adunate după primele 17 etape, însă echipa este avantajată de formatul din Casa Pariurilor Liga 1, în condiţiile în care punctele se vor înjumătăţi înainte de play-out.

ADVERTISEMENT

Oficialii echipei susţin că Mircea Rednic este omul care va face reconstrucţia din iarnă a echipei, iar “Puriul” are un as în mânecă în acest proces.

Din informaţiile FANATIK, toate contractele semnate de jucătorii veniţi după intrarea clubului în insolvenţă (în vară), au o clauză prin care înţelegerea poate fi încheiată unilateral de club în iarnă.

ADVERTISEMENT

Astfel, toţi jucătorii care au semnat din vară până acum cu Dinamo, pot pleca fără nicio pretenţie financiară în iarnă dacă Mircea Rednic consideră că nu se mai poate baza pe ei. Iar pe lista neagră există deja câteva nume.

“Cu toţi jucătorii care au venit la Dinamo în această perioadă am avut o discuţie foarte clară. În iarnă vom trage linie şi vom vedea cine rămâne şi cine nu”, Mircea Rednic pentru FANATIK

Constantin Nica, “pe făraş”!

Constantin Nica nu mai intră în vederile lui Mircea Rednic, însă a refuzat să îşi rezilieze înţelegerea cu Dinamo. El câştigă 4000 de euro lunar, însă, cel mai probabil, în iarnă, Dinamo va activa clauza de reziliere unilaterală.

ADVERTISEMENT

Nu acelaşi lucru se va întâmpla însă cu jucătorii care au semnat contracte cu Dinamo înainte de intrarea în insolvenţă, adică înainte de iunie 2021. În cazul lor, rezilierea nu poate fi unilaterală, iar dacă vor fi daţi afară, se pot adresa comisiilor pentru plata salariilor pentru durata contractului.

Răzvan Zăvăleanu confirmă FANATIK: “Toţi cei care au semnat din vară au această clauză”

Reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a confirmat pentru FANATIK faptul că există această clauză de reziliere unilaterală pentru toţi jucătorii care au semnat din vară şi până acum:

ADVERTISEMENT

“Da, este adevărat. Toţi jucătorii care au venit la echipă şi au semnat contracte după intrarea clubului în insolvenţă au şi o clauză de reziliere unilaterală în iarnă. Domnul Mircea Rednic va decide cine rămâne şi cine pleacă.

Singura condiţie este ca să se încadreze în numărul de 25 de jucători în lot, din raţiuni financiare. Nu au această clauză jucătorii care au semnat contracte înainte de iunie 2021″, a spus Zăvăleanu.

15 jucători veniţi la Dinamo după ridicarea interdicţiei la transferuri

Jucătorii care au semnat din vară şi până în prezent cu Dinamo:

  1. Plamen Iliev
  2. Andre Pinto
  3. Răzvan Popa
  4. Petar Gluhakovic
  5. Constantin Nica
  6. Cătălin Carp
  7. Michel Espinosa
  8. Cătălin Itu
  9. Cosmin Matei
  10. Nikolaos Kainourgios
  11. Gabi Torje
  12. Marko Nunic
  13. Mirko Ivanovski
  14. Tomas Vestenicky
  15. Cătălin Ţîră

Oricare dintre aceşti jucători vor pleca de la Dinamo fără nicio pretenţie financiară dacă Mircea Rednic decide că nu se mai bazează pe serviciile lor. Antrenorul va avea o primă discuţie cu oficialii clubului după meciul cu Academica Clinceni, în care vor discuta o strategie pentru viitorul clubului.

  • 43 de jucători dinamovişti sunt înscrişi pe lista LPF
  • 9 puncte în 17 etape a adunat Dinamo
ADVERTISEMENT