Sport

Şocul finalului de an! Mircea Rednic, dat afară de la Dinamo: “Da, este adevărat!” Flavius Stoican este noul antrenor. Exclusiv

Bombă în final de an. Mircea Rednic a fost dat de la Dinamo. FANATIK a aflat că oficialii clubului din "Şoseaua Ştefan cel Mare" l-au demis pe tehnician.
21.12.2021 | 17:02
Socul finalului de an Mircea Rednic dat afara de la Dinamo Da este adevarat Flavius Stoican este noul antrenor Exclusiv
Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
21-12-2021
15:28

Detalii uluitoare! Mircea Rednic n-a fost anunţat că a fost dat afară

Detalii uluitoare despre despărţirea lui Mircea Rednic de Dinamo. Din informaţiile FANATIK, “Puriul” n-a fost anunţat de oficiali că a fost dat afară şi a aflat din comunicatul de presă. 

21-12-2021
15:16

Dinamo, anunţ oficial despre despărţirea lui Rednic! Flavius Stoican este noul antrenor

Dinamo a emis un comunicat de presă în care confirmă informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK despre demiterea lui Rednic şi anunţă faptul că Flavius Stoican este noul antrenor al echipei: 

“Subsemnatul, Mureșan Iuliu Paul, administrator special al debitoarei DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul în București, str. Ștefan Cel Mare, nr. 7-9, Sector 2, Înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/1429/2001, Cod Unic de Înregistrare RO 13699971, conform Încheierii de ședință pronunţată la data de 22 Noiembrie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului București, Secţia a VII-a Civilă, sub supravegherea ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Str. Wilhelm Filderman nr. 18, etaj 3, birou 9, sector 3, ce a fost desemnată în calitate de administrator judiciar prin Încheierea de ședință pronunţată la data de 28 Iunie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021,

în vederea informării opiniei publice, a creditorilor și a participanților la procedură,

vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) și Domnul Mircea Rednic și-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021.
2. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. – în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican.

Cu stimă,
Administrator special al DINAMO 1948 S.A.,
în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement
Mureșan Iuliu Paul”, se arată în comunicatul semnat de Iuliu Mureşan. 

Bombă în final de an în Şoseaua Ştefan cel Mare. FANATIK a aflat că Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo. Chiar dacă i s-a oferit încredere, oficialii au luat decizia în urma rezultatelor foarte modeste şi a jocului slab etalat de echipă.

Şocul finalului de an! Mircea Rednic, dat afară de la Dinamo: “Da, este adevărat!”

Deşi Mircea Rednic a anunţat după meciul pierdut cu Farul Constanţa că pregăteşte o revoluţie în lotul dinamovist pentru anul 2022, el este omul care va pleca de la echipă. Din informaţiile noaste, oficialii au luat decizia de a-l demite.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Răzvan Zăvăleanu a cofirmat despărţirea dintre Dinamo şi Mircea Rednic: “Da, este adevărat!”, a fost răspunsul scurt al lui Zăvăleanu pentru FANATIK.

“Puriul”, doar o victorie pe banca lui Dinamo

Mircea Rednic şi-a început al cincilea mandat pe banca lui Dinamo pe 1 octombrie. “Puriul” a venit într-o situaţie foarte dificilă, însă nu a reuşit să redreseze situaţia la echipa din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a obţinut doar o victorie în cele 11 etape din Liga 1 în care a stat pe banca celor de la Dinamo. Rednic a lăsat echipa pe penultimul loc al clasamentului, însă nici el nu prevedea faptul că va fi dat afară în pauza de iarnă.

Se pregătea de “curăţenia de iarnă”: “Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%!”

După meciul pierdut cu Farul, scor 0-2, Mircea Rednic a declarat că este sigur că poate salva echipa, iar pentru asta şi-a creionat deja strategia din iarnă, anunţând plecarea mai multor jucători de la echipă:

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%!

Tot ce a venit cu mine, contractele au fost foarte clare, niciun dubiu. Notificare și au plecat. Din șase au rămas trei. Petar Gluhakovic a venit pe contract de 2000 de euro, Constantin Nica pe 4000 de euro, Nikos câștigă 3000 de euro, eu zic că nu e rău, are nevoie de pregătire, poate să joace și fundaș și mijlocaș și Carp, pe 4000 de euro. Ăștia trei.

ADVERTISEMENT

O să reducem și bugetul. Unde vine Rednic nu este buget. La Dinamo nu e buget, la Viitorul nu e buget… Aici reducem bugetul la jumate. Nu o să îmi fie ușor. Oamenii mi-au spus care e situația și eu sunt de acord”, a spus Rednic cu o zi înainte de a fi demis.

Iuliu Mureşan trebuia să plece! Câteva ore mai târziu a fost demis Rednic

Chiar şi fără Rednic, lotul celor de la Dinamo va trece printr-o remaniere masivă în această iarnă. Din raţiuni financiare trebuie să rămână maximum 25 de jucători.

Preşedintele Iuliu Mureşan a fost omul care a fost aproape să plece de la club în această iarnă spunând că va anunţa în cursul zilei de miercuri un răspuns, iar câteva ore mai târziu a fost demis Mircea Rednic. În această nouă situație, e foarte posibil ca Mureșan să continue.

  • 5 mandate a încheiat Rednic pe banca lui Dinamo
  • 1 victorie în 11 etape a obţinut Dinamo în Liga 1 cu Rednic pe bancă

 

ADVERTISEMENT