Fotbal intern

Mircea Rednic, declarația zilei despre bugetul lui Dinamo: ”Băgăm la loto și săpăm prin curte, poate găsim țiței, diamante”. VIDEO

06.04.2019 | 13:39
Mircea Rednic declaratia zilei despre bugetul lui Dinamo Bagam la loto si sapam prin curte poate gasim titei diamante VIDEO

La finalul meciului câștigat în fața celor de la Concordia Chiajna, scor 3-2, în etapa a patra a play-out-ului Ligii 1 Betano, antrenorul Mircea Rednic a oferit declarația zilei despre bugetul echipei Dinamo București. ”Puriul” s-a ținut de glume atunci când a fost întrebat de banii pe care se vor baza ”câinii” în sezonul viitor și atunci când a vorbit despre mutarea pe Arena Națională.

Mircea Rednic, declarația zilei despre bugetul lui Dinamo: ”Vom face tot ce e posibil”

”Era să zic eu din ce surse…jucăm la loto, băgăm tot timpul. Eu la pariuri nu o să joc niciodată. Mai sap prin curte, poate mai găsesc ţiţei, diamante. Vom face tot ce e posibil pentru a face rost de bani”, a fost declarația surprinzătoare făcută de Mircea Rednic despre bugetul lui Dinamo București, în conferința de presă de după meciul cu formația Concordia Chiajna.

Victorie pentru Dinamo, dar și pierdere importantă pentru Rednic –- http://bit.ly/2YQFYvoCe s-a întâmplat cu jucătorul –– http://bit.ly/2YQFYvo

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 5. April 2019

Supărat pe faptul că Gigi Becali îi ține cont la bani și a spus că nu poate să susțină singur un club precum Dinamo, Mircea Rednic i-a răspuns extrem de dur finanțatorului de la FCSB: ”Păi nu am zis că vin singur. Ce, îmi face mie socoteala? De Dinamo, da, îi e teamă. Cu mine pe bancă nu au prea câştigat. Clar că vor mai veni ceva jucători. Avem şi timp, iar bugetul va fi mai mare anul viitor. O să găsesc soluţii fără probleme”.

Mircea Rednic se salută cu Eugen Neagoe după meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo
Mircea Rednic se salută cu Eugen Neagoe după meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Dinamo

Rednic i-a premiat pe jucători

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Mircea Rednic a dezvăluit că le-a oferit o primă jucătorilor pentru ultimele două victorii obținute de dinamoviști în play-out-ul Ligii 1 Betano. Am oferit 15.000 de euro la două meciuri. Nu este o primă consistentă. Eu din fotbal am câștigat bani și ei merită. Cine să dea prima? Tata? Cine să o dea? Eu sunt exigent și ei merită această primă. Am un salariu de 10.000 de euro și eu nu vreau să îl iau. Pentru sezonul următor mai avem nevoie de câțiva jucători”.

Dinamo a învins Concordia Chiajna cu scorul de 3-2, după ce a avut 3-0 și a urcat pe prima poziție a play-out-ului. În schimb, Mircea Rednic a fost nemulțumit de numărul mic de suporteri prezenți la stadion: Suporterii stau mai mult pe Facebook. Și ei trebuie să contribuie, nu numai să facă comentarii și să analizeze jucătorii. Suntem pe drumul cel bun și sunt mulțumit de jucătorii care au venit”.