Fotbal intern

Mircea Rednic, declarație care a stârnit hohote de râs! „Videochat? Eu sunt strâmb!”

02.03.2019 | 08:59
Mircea Rednic declaratie care a starnit hohote de ras Videochat Eu sunt stramb

Mircea Rednic a venit fericit la conferința de presă după jocul cu Concordia Chiajna. „Puriul” a oferit o declarație care a stârnit hohote de râs printre ziariștii prezenți în sală. Astfel, după ce Cristi Pulhac a produs o adevărată furtună spunând că sunt jucători în Liga 1 Betano care fac videochat pentru că sunt neplătiţi cu lunile la echipele lor de club, Rednic a preluat din mers subiectul.

Mircea Rednic, declarație care a stârnit hohote de râs!

”(Despre jucătorii din Liga 1 care fac videochat) Păi şi eu am în echipă piese de piese. Când vezi pe Papa, mi-e că mă îndrăgostesc de el. (Pentru bani?) Da? Eu n-am fizicul ăla. Eu sunt strâmb, eu sunt vai de capul meu”, a declarat amuzat antrenorul dinamovist atunci când a fost întrebat despre subiect.
“Ştiu fotbalişti în activitate care fac videochat. Din lipsa banilor, se ajunge aici, eu aşa cred. Sunt jucători chiar care au jucat în afară, dar au pierdut bani. Eu nu cred că bărbaţii fac asta din plăcere, ci din lipsa banilor”, a fost declarația lui Cristi Pulhac, una care a încins spiritele în Liga 1 Betano.
Mircea Rednic, declarație care a stârnit hohote de râs! Mircea Rednic saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSM Politehnica Iasi, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 4 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic nu a reușit să se califice în play off, așa cum a declarat la începutul mandatului

Dinamo, victorie în ultima etapă

Dinamo a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-1 și, cel puțin pentru moment, a urcat până pe locul 9 în clasament. A fost doar a 8-a victorie a sezonului pentru echipa lui Mircea Rednic. Câinii vor evolua din nou în play out-ul campionatului.  ”Este important că am încheiat cu o victorie sezonul regular. Au fost şi momente bune, dar şi momente când am suferit. Nu a fost deloc un meci uşor, Chiajna e o echipă agresivă. Ei au avut ocazii mari, dar apoi noi am reuşit să dăm gol.
Îi înţeleg pe suporteri, dar atunci când am avut nevoie de ei ne-au susţinut. La anul în schimb nu ne va ierta nimeni dacă nu vom fi acolo sus. Voi sta aici până vom ajunge în grupele Europa League. În grupele Ligii Campionilor este imposibil să ajungi”, a mai spus Mircea Rednic după runda cu numărul 26.
  • 32 de puncte a acumulat Dinamo în actuala stagiune