Fotbal intern

Mircea Rednic, deloc impresionat de victoria oaspeților în Dinamo – FC Botoșani 1-2! ”Au avut 2 șuturi pe poartă, au dat 2 goluri”

17.02.2019 | 22:39
Mircea Rednic deloc impresionat de victoria oaspetilor in Dinamo  FC Botosani 12 Au avut 2 suturi pe poarta au dat 2 goluri

Tehnicianul grupării din Ștefan cel Mare, Mircea Rednic nu s-a arătat deloc impresionat de victoria oaspeților în Dinamo – FC Botoșani 1-2! „Puriul” spune că echipa lui a făcut prea multe greșeli, dar decisiv a fost și norocul adversarilor.

„Păcat, păcat că am început bine, am și înscris. Spun păcat pentru că la nivelul ăsta e inadmisibil pe cornerul tău să fii surprins și să luăm gol. De două ori puteam să îndepărtăm pericolul, n-am făcut-o. Am fost surprinși de adversar, s-au închis foarte bine, nu ne-au dat posibilitatea să ne creem foarte multe ocazii. La mijlocul terenului, în unele momente, am pierdut duelul. Totuși au avut 2 suturi pe poarta și au dat 2 goluri. Și azi am fost obligat să fac unele schimări, echipa mergea bine, jucătorii se înțelegeau bine. Lipsa lui Sorescu în partea dreaptă, a trecut Nasser care nu a făcut un meci rău, dar.. Pe Naser îl înțeleg, dar Jordan, sigur, a fost primul meci titular, terenul a fost greu, s-au făcut greșeli. N-am ce să reproșez, am jucat cu o echipă mult mai omogenă, o echipă care dacă a câștigat nu înseamnă că a fost mai bună”, a declarat Mircea Rednic la puține clipe după înfrângerea care a consemnat eliminarea echipei lui din cursa pentru play off

Mircea Rednic, deloc impresionat de victoria oaspeților în Dinamo – FC Botoșani 1-2!

Mircea Rednic trage un semnal de alarmă pentru elevii lui. Dinamo are nevoie de cât mai multe puncte pentru a nu avea emoții cu retrogradarea. „Pregătim să luăm cât mai multe puncte să nu avem emoții. În fotbal orice e posibil. Jucătorii au tot interesul să joace foarte bine ca să rămână și în sezonul următor. Din punct de vedere financiar nu avem ce să reproșam conducerii. Bugetul a fost cel mai mare de când a preluat echipa. S-au făcut greșeli de strategie, de transferuri. Unii nu au demonstrat, le-am dat șansă și eu, si cei dinaintea mea. Se fac greșeli, nu e ușor, Fabbrini e un jucător bun care s-a adaptat bine în campionatul nostru, un jucător care face diferența. Nu trebuie să ne reproșăm acum, asta e, trebuie să vedem ce vom face pe viitor”, a mai adăugat Rednic.

  • 11 este locul ocupat de Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano