Fotbal intern

Mircea Rednic, despre plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo. “În vară are posibilitatea asta!”

21.04.2019 | 16:07
Mircea Rednic despre plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo In vara are posibilitatea asta

Mircea Rednic, antrenorul formației din Ștefan cel Mare, a vorbit despre plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo. “Puriul” a anunțat că mijlocașul în vârstă de 30 de ani poate să se despartă de gruparea “câinilor” în perioada de mercato din vară, toate acestea dacă va avea evoluții bune în partidele din play-out-ul Ligii 1 Betano.

Mircea Rednic, despre plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo

Dan Nistor a revenit în 2018 la Dinamo, după o scurtă aventură la CFR Cluj. Mijlocașul grupării din Ștefan cel Mare a dezvăluit în urmă cu câteva zile că se gândește să prindă un transfer în străinătate. Mircea Rednic nu se opune, dar îi transmite acestuia că va trebui să joace bine în tricoul lui Dinamo până la finalul sezonului 2018 – 2019.

”În vară are posibilitatea să plece. Dacă joacă aşa cum a jucat în ultimele meciuri, cred că o să aibă (n.r. oferte). Şi-a luat rolul foarte în serios”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo București, în conferința de presă susținută înaintea meciului pe care “câinii” îl vor juca contra lui FC Botoșani.

Dan Nistor la finalul unei partide jucate de Dinamo București

Patru goluri și 10 pase decisive are Nistor în sezonul 2018 – 2019

Cotat de site-urile de specialitate la 1 milion de euro, Dan Nistor a revenit la Dinamo pe 13 ianuarie 2018 și are un contract valabil până pe 30 iunie 2020. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani are 25 de meciuri în tricoul formației din Ștefan cel Mare în sezonul 2018 – 2019, a dat 4 goluri și a oferit 10 pase decisive.

Pe parcursul carierei, Dan Nistor a jucat pentru Curtea de Argeș, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, Dinamo București și CFR Cluj. Mijlocașul a debutat penru echipa națională a României pe 14 noiembrie 2012, într-un meci amical câștihat de “tricolori” pe Arena Națională în fața reprezentativei Belgiei, scor 2-1.