Fotbal intern

Mircea Rednic, dezamăgit de străini după Dinamo – Dunărea Călărași 1-1! „Jucătorii să înțeleagă că echipa nu poate rămâne în situația asta”

Autor: Alexandru Năstase | 22.10.2018 | 23:48
Mircea Rednic a debutat cu o remiză pe banca tehnică a câinilor

Mircea Rednic a debutat cu o remiză în cel de-al patrulea mandat ca antrenor la Dinamo. Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de prestația fotbaliștilor străini în jocul cu Dunărea Călărași încheiat cu scorul de 1-1!

„Un egal! Cred că realist la felul cum s-a jucat. Prima repriză, timizi. Am avut o posesie bună, dar doar în lateral și în spate. Când le faci cadouri…ei practic n-au avut ocazii, au fost cadourile nostre. Am schimbat pentru că Gomelt juca prea în spate. L-am trecut pe Salomao la mijloc. Am avut prezența, ne-am creat situații de a marca. S-a terminat egal, dar putea să fie și o victorie pentru noi. E primul meci, trebuie să rămân cu a doua repriză. Ăsta e lotul, încercă să ne mișcăm cât se poate de repede. Suntem în discuții avansate, e normal să ne întărim, e normal să îi văd și pe cei care sunt aici, mergem înainte. Am căutat soluții, am avut și doi suspendați, aveam nevoie de un jucător ca Nistor care știe să îți mai dea o pasă. Puțin dezamăgit de străini, și trebuie să recunosc și să o spun. Vreau mai mult de la ei având în vedere ce salarii au. Vreo 2-3 buni, în rest nu mi-au arătat că merită să joace la Dinamo. Nu Negoiță e de vină, el a oferit un buget mare în zilele astea. Eu nu îmi aduc aminte de Dinamo să fie în situația asta”, a declarat Mircea Rednic

Mircea Rednic, dezamăgit de străini după Dinamo - Dunărea Călărași 1-1! Mircea Rednic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Dunarea Calarasi, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 22 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic le-a atras atenția elevilor săi după jocul cu Dunărea Călărași

Mircea Rednic, dezamăgit de străini după Dinamo – Dunărea Călărași 1-1!

Mircea Rednic nu a stat o clipă pe gânduri și le-a transmis și un mesaj ferm jucătorilor săi. „Vor fi schimbări pentru jocul cu Chiajna. E o situație delicată. Jucătorii trebuie să înțeleagă că Dinamo nu poate rămâne în situația asta”, a amenințat „Puriul”.

  • 4 mandate are Mircea Rednic ca antrenor la Dinamo

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!