Sport

Mircea Rednic, dezamăgit după Dinamo – UTA 2-0: ”Le-am spus că vom întâlni o echipă disperată”

Antrenorul arădenilor, Mircea Rednic a vorbit la finalul meciului cu Dinamo despre jocul echipei sale. Antrenorul a declarat că e dezamăgit de prestația jucătorilor săi
13.05.2024 | 00:28
Mircea Rednic dezamagit dupa Dinamo  UTA 20 Leam spus ca vom intalni o echipa disperata
Ce a spus Mircea Rednic după Dinamo - UTA 2-0. Antrenorul a rămas uimit de retrogradarea celor de la FC Voluntari
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să se salveze pe moment de la retrogradarea în liga a doua. ”Câinii roșii” au câștigat cu 2-0 pe Arcul de Triumf împotriva celor de la UTA Arad și vor juca barajul cu Csikszereda.

Mircea Rednic după Dinamo – UTA: ”Nu am fost prezenți la acest meci”

Dinamo a controlat meciul cu arădenii de la un capăt la altul. Abdallah a deschis scorul în minutul 14, iar Patriche a făcut 2-0, patru minute mai târziu, dintr-un corner. Istvan Kovacs a arătat două cartonașe roșii, unul la fiecare echipă, lui Ezekiel și Patriche.

ADVERTISEMENT

UTA a făcut un joc dezamăgitor pe Arcul de Triumf. Arădenii au jucat fără miză, întrucât, indiferent de rezultat, echipa antrenată de Mircea Rednic ar fi terminat pe primul loc în playout.

Tehnicianul a vorbit la finalul partidei despre meciul cu Dinamo. Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi. Acesta a precizat că echipa sa a avut mult prea puține șanse, mai ales în prima repriză. Antrenorul a transmis că a fost surprins de retrogradarea celor de la Voluntari.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost prezenți la acest meci în prima repriză. Le-am spus că vom întâlni o echipă disperată. În partea a doua am mai echilibrat, s-au dat multe cartonașe, dar nu au avut mai multe șanse.

Chiar dacă am fost supărat, mi-am felicitat elevii. Nu au înțeles mesajul meu. Îmi reproșez că nu i-am putut capacita. E surprinzător că a retrogradat Voluntari la ce lot are. Și Craiova, dar acolo sunt alte probleme”, a explicat Mircea Rednic la finalul meciului cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Sezonul 2023-2024 s-a încheiat pentru UTA. Arădenii au făcut meciuri bune în Superligă și au încheiat playoutul pe primul loc, cu 37 de puncte. După încheierea sezonului regulat, echipa lui Rednic a obținut 5 victorii, două egaluri și două înfrângeri.

Dinamo merge la baraj!

Dinamo, în schimb, va mai juca două finale. ”Câinii” pot sărbători pe moment, însă viitorul echipei se va decide în perioada următoare. Echipa din Ștefan cel Mare a încheiat playoutul pe locul 13, care duce la baraj. Acolo, Dinamo va juca cu Csikszereda, echipa care a terminat pe ultimul loc în playofful ligii a doua.

ADVERTISEMENT

Alături de Dinamo, va merge la baraj și FC Botoșani. FC Voluntari și CSU Craiova au retrogradat direct în liga a doua, după ce ambele au pierdut în ultima etapă. Poli Iași a fost echipa care a rămas în Superligă fără a mai fi nevoită să joace la baraj.

ADVERTISEMENT