Fotbal intern

Mircea Rednic, dezvăluiri despre plecarea lui Jaime Penedo de la Dinamo: ”Nu s-a mai antrenat de la meciul cu CFR Cluj”

14.12.2018 | 12:27
Mircea Rednic a dezvăluit de ce a plecat portarul Jaime Penedo de la Dinamo București
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mircea Rednic a dezvăluit de ce a plecat portarul Jaime Penedo de la Dinamo București. Tehnicianul ”câinilor” a spus că internaționalul panamez nu s-a mai antrenat de la meciul cu CFR Cluj disputat în urmă cu 10 zile și că își dorea să își rezilieze înțelegerea.

”Mă doare când aud că Rednic l-a dat afară pe Penedo. El a spus de acum trei săptămâni că se gândea să plece. După meciul cu CFR nu s-a mai antrenat. Îi mulțumesc pentru prestația pe care a avut-o la Dinamo. Câteodată nu te gândești doar la partea financiară, ci și la familie”, a spus antrenorul dinamovist într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT
Jaime Penedo încearcă să-l blocheze pe George Țucudean în meciul Dinamo - CFR Cluj
Jaime Penedo încearcă să-l blocheze pe George Țucudean în meciul Dinamo – CFR Cluj

Mircea Rednic, dezvăluiri despre plecarea lui Jaime Penedo de la Dinamo: ”Oricum vroiam să mai aduc un portar”

”Pe Cooper l-am chemat și i-am spus că nu mă mai bazez pe el de anul viitor. El a creat niște probleme de disciplină, față de colegi și de staful tehnic, și cred că am luat o decizie bună. Chiar dacă Penedo nu pleca, tot vroiam să mai aduc un portar. Avem nevoie de doi portari de calitate și de un tânăr care să crească lângă ei”, a mai spus Mircea Rednic referitor de plecarea lui Jaime Penedo de la Dinamo București.

Portarul Jaime Penedo și-a reziliat înțelegerea cu Dinamo în urmă cu trei zile. Panamezul mai avea șase luni de contract cu gruparea din Ștefan cel Mare, dar a ajuns la un acord cu conducerea clubului. Internaționalul panamez l-a lăudat pe antrenorul Mircea Rednic, dar a explicat că între ei nu a existat o comunicare prea bună. Din informațiile FANATIK, Penedo și-a reziliat contractul după ce a primit inclusiv trei salarii din 2019. În cei doi ani și jumătate petrecuți la Dinamo, panamezul a încasat aproximativ 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri