Fotbal intern

Mircea Rednic, dezvăluiri importante despre Ionuţ Negoiţă: “Jucătorii sunt neplătiţi!”. Cum s-a împăcat cu Lucescu

04.06.2019 | 11:56
Mircea Rednic dezvaluiri importante despre Ionut Negoita Jucatorii sunt neplatiti Cum sa impacat cu Lucescu
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo şi a început să “dea din casă” despre Ionuţ Negoiţă. Fostul antrenor al “câinilor” a povestit despre problemele pe care le-a avut de înfruntat pe parcursul mandatului său în Ştefan cel Mare şi afirmă că a împrumutat clubul pentru că finanţatorul “nu prea dădea bani”.

Mircea Rednic, despre Ionuţ Negoiţă: “Erau discuţii, nu ştiau cum să mai facă cu banii!”

Rednic a vorbit în primul rând despre faptul că a trebuit să sacrifice rezultatele pentru a forma un lot competitiv. Tehnicianul a explicat că se înţelesese cu Ionuţ Negoiţă să îi dea o şansă fiecărui jucător din lot pentru a face o evaluare cât mai completă şi că aşa conveniseră, ca de-abia din sezonul următor urmau să se ghideze după rezulate.

ADVERTISEMENT

“Ce voia, după o săptămână să batem pe toată lumea?!  Uite, de exemplu mi s-a reproşat că am pierdut meciul ăla din Cupă cu echipa de Liga a treia, la Miercurea Ciuc…păi, ca să baţi o echipă de Liga a treia nici n-ai nevoie de antrenor! Eu am fost obligat să schimb echipa de la un meci la altul, ca să iau decizii cu jucătorii. Şi consider că am luat decizii bune să renunţ la mulţi din ei, uitaţi-vă unde sunt jucătorii care au plecat, păi sunt rezerve în liga a doua! Am discutat că trebuie făcută curăţenie…n-am mai stat să mă uit la rezultate. Credeam că avem un proiect, când colo…dacă vrei să faci ceva, nu schimbi antrenorul după două etape, după şapte etape…”, a spus Rednic în direct la Digisport. 

“M-am împăcat cu Mircea Lucescu. Mi-a zis că s-ar implica dacă ar fi stadion!”

Rednic a vorbit şi despre faptul că s-a împăcat cu Mircea Lucescu, punând astfel capăt războiului declaraţiilor dintre cei doi. În plus, Rednic a dezvăluit că a discutat cu Lucescu senior despre o implicare a acestuia la Dinamo şi a povestit ce i s-a transmis: “Am vorbit cu nea Mircea, ne-am împăcat, să ştiţi.  Dânsul mi-a zis că şi mâine s-ar implica financiar la Dinamo, dar cu o condiţie: dacă ar fi stadion!” 

ADVERTISEMENT

La final, Mircea Rednic a ţinut să explice că Dinamo a pierdut financiar de pe urma plecării sale: “Negoiţă a pierdut 400.000 de euro cu plecarea mea. Banii veneau de la doi sponsori pe care îi aduceam eu! Dacă Dinamo are nevoie de mine şi financiar, o să ajut Dinamo. Omul (n.r. Negoiţă) nu prea dădea bani la echipă, erau discuţii multe, acum se fac două luni de când jucătorii n-au fost plătiţi!”

 

“Eu acum am ofertă pe masă de la o echipă din Qatar.  Salariul e de un milion de euro anual. Cu bonusuri, ajung şi la un milion două sute”

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic