Sport

Mircea Rednic își plătește postul la Dinamo! Câți bani a scos din buzunar de când este antrenorul echipei. Exclusiv

Numit pe 1 octombrie la conducerea tehnică a echipei, Mircea Rednic și-a plătit până la această oră, din propriul buzunar, postul de antrenor principal la Dinamo București!
27.11.2021 | 10:27
Mircea Rednic isi plateste postul la Dinamo Cati bani a scos din buzunar de cand este antrenorul echipei Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cum este posibil așa ceva? FANATIK a aflat că Mircea Rednic a adus de-acasă peste 20.000 de euro pentru a rezolva problemele urgente de organizare ale clubului aflat în insolvență.

Primele plăți, 10.000 de euro în trei tranșe (4.500 +4.500 +1.000), mai mult de jumătate din comisioanele pentru transferurile celor 5 jucători transferați de Dinamo la propunerea antrenorului dinamovist.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a plătit 20.000 de euro din buzunar de când este antrenor la Dinamo. A achitat comisioanele pentru mai multe transferuri

Este vorba despre mijlocașul camerunez Espinosa, fundașul stânga grec Kainourgios, fundașul dreapta austriac Gluhakovic, slovenul Nunic și slovacul Vestenicky, ambii atacanți.

Pe lângă Rednic au mai contribuit cu bani, la comisioanele plătite de Dinamo, doi oameni de afaceri atașați de club, Marin Iuhasz și Gheorghe „Tata” Nițu. Singurul transfer fără comisioane pentru impresari a fost Cătălin Carp.

ADVERTISEMENT

Greu de crezut la un club ce se vrea profesionist, Mircea Rednic este și administratorul cantonamentului de la Săftica pentru că s-a ocupat de cheltuielile echipei pentru a-și efectua programul de pregătire.

Ce a mai plătit Mircea Rednic de când este antrenor la Dinamo. De la asigurare RCA și combustibil pentru autocar, la vitaminizare și refacerea terenurilor

FANATIK vă dezvăluie lista cheltuielilor suportate de Mircea Rednic pentru ca echipă să traiască de pe o zi pe alta în plin sezon în Liga 1:

ADVERTISEMENT
  • Asigurare (RCA), rovignetă și inspecție tehnică (ITP) pentru autocarul echipei
  • Combustibil, mai exact motorină, pentru deplasările la Buzău și la Ploiești, unde Dinamo a disputat două meciuri de pregătire în luna noiembrie, în pauza competițională în care echipa națională a României a jucat cu Islanda și Liechstenstein, în preliminariile CM.
  • Vitaminizare pentru jucători. Mircea Rednic i-a cumpărat medicului echipei, Tiberiu Horcea, susținătoare de efort și, mai ales, de refacere după efort. Tehnicianul dinamovist a mai plătit câte-o masa la echipă pentru a ridica moralul jucătorilor după punctele pierdute în minutele de prelungiri cu UTA (2-2) și cu Rapid (1-1).
  • A susținut aducerea un kinetoterapeut pentru echipă! Gabriel Niculescu este plătit de Mircea Rednic pentru că firma de insolvență a refuzat angajarea la club, motivând că „schema” medicală este completă.
  • Preocupat de starea terenurilor de antrenament, Mircea Rednic s-a implicat, alături de o firmă adusă de Nicolae Badea, în lucrările de refacere a gazonului de la Săftica. Din cele două terenuri de iarbă ale cantonamentului, unul a intrat deja în reparații până în primăvara anului viitor, iar la lucrări au fost folosite injecţii cu nisip şi fertilizări.

Mircea Rednic plătește din buzunar pentru Dinamo, dar este recompensat cu notificări! I s-a cerut să nu mai vorbească despre problemele financiare

“Am venit la Dinamo să câștig bani? Am venit aici să ajut echipa. Nu m-am așezat bine și deja i-am ajutat cu 20.000 de euro. Aoleu, îmi fac iar notificare de la insolvență, că n-am voie să zic de bani” (Mircea Rednic după Dinamo vs FC U Craiova 0-0)

ADVERTISEMENT

De ce vorbește Rednic despre notificări? FANATIK aruncă bomba! Mircea Rednic a fost notificat în săptămâna meciului cu Craiova lui Mititelu de administratorul judiciar al clubului, firma de insolvență RTZ, pentru a nu mai face referiri în spațiul public în ceea ce privește problemele financiare de la Dinamo.

Tehnicianul dinamovist a fost amenințat că va fi amendat la următoarea abatere, probabil tot din banii aduși de el! Există bănuiala că în spatele avertismentului primit de la RTZ s-ar afla președintele Iuliu Mureșan, alături de câțiva “prieteni” din DDB.

ADVERTISEMENT