Sport
notix pixel id

Mircea Rednic inflamează spiritele înaintea meciului cu FC U Craiova. ”Echipa lui Mititelu este adevărata Craiova”

Antrenorul roș-albilor a ”făcut valuri” înaintea disputei Dinamo – FC U Craiova declarând că echipa pe care a pregătit-o el este cea îndreptățită să poarte numele ”Universitatea”.
25.11.2021 | 16:18
Mircea Rednic inflamează spiritele înaintea meciului cu FC U Craiova. ”Echipa lui Mititelu este adevărata Craiova”
Mircea Rednic antrenorul echipei Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo și FC Universitatea Craiova deschid seria meciurilor din cadrul etapei a 17-a a Ligii 1. Sunt echipele cu rezultatele cel mai slabe dintre formațiile cu ”pretenții” ale campionatului.

Oficialii ambelor grupări declarau la începutul sezonului alte obiective decât situația în care se regăsesc în prezent cele două mari rivale.

Mircea Rednic a învolburat și mai mult apele în Bănie

Dinamo și FC U Craiova se întâlnesc vineri, de la ora 20:30. Situația din clasament, extrem de precară pentru ambele oponente, ar trebui să-i motiveze suficient pe jucători pentru a obține punctele puse în joc.

ADVERTISEMENT

Dacă în tabăra bucureștenilor începe să-și facă loc tot mai evident resemnarea, antrenorul Mircea Rednic a încercat să-i motiveze pe ”câini” făcând aluzie la rivalitatea istorică dintre cele două grupări.

”Pentru mine este Craiova veche, Craiova la care am antrenat. Eu nu vreau să iasă discuții, dar asta e clar. Eu am tot respectul pentru ambele echipe, dar după părerea mea echipa lui Mititelu este adevărata Craiova”, a spus Rednic la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Au adus foarte mulţi jucători, au schimbat şi antrenorul şi au nevoie de puncte ca şi noi. E clar că va fi un meci greu pentru ambele echipe … plus rivalitatea dintre cele două echipe.

Meciul ăsta este foarte important, dar ne-am pregătit foarte bine”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă premergătoare jocului.

ADVERTISEMENT

Situația devine tot mai grea la Dinamo

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo la 1 octombrie, așa cu FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și a adunat deja șase meciuri pe banca roș-albilor.

Dacă tehnicianul mimează în continuare optimismul, situația din clasament devine din ce în ce mai grea pentru ”câini”. De la sosirea lui Rednic dinamoviștii au obținut doar două puncte.

ADVERTISEMENT

Indiferent de rezultatele etapei a 17-a, care începe vineri, situația echipei Dinamo nu se va schimba. Nici dacă va câștiga trupa din Ștefan cel Mare nu poate părăsi penultima poziție a clasamentului, dar nici nu poate fi depășită de Academica Clinceni, lanterna roșie a campionatului.

Până la sfârșitul anului Dinamo va mai disputa cinci meciuri. Dacă nu va începe să adune puncte, atunci partea a doua a sezonului se poate transforma într-un coșmar pentru fosta campioană a țării.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik