Fotbal intern

Mircea Rednic, dorit de fanii-acţionari ai lui Dinamo / Unde putea ajunge Harlem Gnohere

13.06.2020 | 09:54
Mircea Rednic dorit de faniiactionari ai lui Dinamo  Unde putea ajunge Harlem Gnohere
ADVERTISEMENT

FANATIK îţi prezintă în fiecare dimineaţă revista presei sportive din România, cu cele mai interesante ştiri apărute în timpul dimineţii. Dinamo este din nou pe prima pagină, însă de această dată nu mai este vorba de cazul de coronavirus care le-a blocat reluarea sezonului în acest weekend. Fanii lui Dinamo îl vor din nou pe banca tehnică a echipei pe Mircea Rednic.

Fanii din DDB îl vor antrenor pe Mircea Rednic

Suporterii lui Dinamo au aşteptat cu sufletul la gură veşti despre posibila vindere a clubului, însă echipa ar putea ajunge până la urmă în mâinile fanilor din DDB. Aceştia speră ca într-o lună să ajungă la o înţelegere cu Ionuţ Negoiţă, mai ales că în prezent au ajuns să deţină 20,06% din acţiunile formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Gsp.ro a anunţat că planul fanilor din DDB este să-i readucă la echipă pe Mircea Rednic şi pe Alexandru David. Primul ar urma să ocupe funcţia de manager general, nu doar de simplu antrenor, urmând să aibă mână liberă la transferuri, însă în prezent este la Poli Iaşi.

Alexandru David este dorit ca preşedinte al clubului, urmând să preia locul lui Florin Prunea, al cărui contract expiră sâmbătă, 13 iunie. În plus, Mircea Rednic ar urma să decidă dacă Bogdan Bălănescu va rămâne la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu, despre care FANATIK a scris recent, nu ar mai fi pe placul cu Mircea Rednic, cu toate că oficialul este considerat a fi unul dintre cei mai buni la readctarea contractelor şi are o relaţie bună atât cu FRF, cât şi cu LPF.

Harlem Gnohere putea să ajungă în Elveţia

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Harlem Gnohere a plecat de la FCSB. Atacantul francez şi-a reziliat contractul chiar înainte de reluarea sezonului în Liga 1, însă ar fi putut să plece de la vicecampioana României încă din iarnă.

ADVERTISEMENT

Florin Manea a dezvăluit la ProSport Live că Harlem Gnohere s-a aflat pe lista lui Lugano, fostă adversară a FCSB-ului în Europa League. Cu toate acestea, elveţienii nu ar mai vrea să-l transfere acum, când jucătorul de 32 de ani este liber de contract.

“Știu că în iarnă l-au vrut cei de la Lugano, chiar am vorbit cu directorul lor sportiv pentru că eram în Lugano cu altă treabă. Mă înteba de Gnohere și i-am spus că îi poate ajuta în acel moment, nu știu dacă au retrogradat sau nu dar știu că aveau probleme.

ADVERTISEMENT

Știu că erau în legătură directă și cu Gnohere și văd că acum nu prea ar mai vrea să-l ia. Se pare că era o soluție de moment. Era cel mai bun la momentul acela. Ai vrut să îl iei în iarnă și acum nu mai vrei să îl iei și e liber? E ciudat! Eu știu de e…. e vorba de forma lui”, a declarat Florin Manea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT