Rednic la Steaua? Becali: "Nu e un secret! Îmi place Rednic şi acum"

Mircea Rednic, Steaua Bucuresti, Gigi Becali, liga 1
EXCLUSIV

Mircea Rednic este unul dintre antrenorii cu care lui Gigi Becali i-ar plăcea să lucreze, dar din diferite motive acest lucru nu s-a întâmplat până acum. După despărţirea de Mouscron, Rednic e liber şi poate reveni în Liga 1. Declaraţiile lui Gigi Becali pentru FANATIK.RO lasă loc de interpretări, deşi FCSB are antrenor.

Mircea Rednic nu mai este antrenorul luI Mouscron, iar în aceste momente "Puriul" se gândeşte inclusiv la o revenire în Liga 1 Betano (vezi detalii) În România fostul internaţional a pregătit Rapid, Universitatea Craiova şi Dinamo, iar FANATIK.RO l-a întrebat pe acesta dacă Gigi Becali l-a dorit la Steaua. Nedorind să discute momentan prea mult despre viitorul său, mai ales după despărţirea de Mouscron,  Rednic s-a rezumat de declare:

"Eu la Steaua? Cel mai bine este să îl întrebaţi pe Gigi şi veţi afla. Dacă vă spun eu mai multe, iar o să spuneţi prin România că uite şi Rednic ăsta a început să se laude sau nu mai ştiu eu la ce vă gândiţi. Aşa că ar fi mai bine să vorbiţi cu patronul Stelei".

"Rednic este un super antrenor"

FANATIK.RO a luat legătura cu Gigi Becali, iar patronul vicecampionilor ne-a confirmat că îl apreciază mult pe Rednic, că l-a dorit la echipa sa, dar că totuşi mai mulţi apropiaţi l-au sfătuit să nu îl aducă pe fostul internaţional pe banca Stelei. "Dacă Mircea Rednic te-a pus să mă întrebi pe mine dacă eu l-am dorit vreodată la Steaua, atunci înseamnă că ştie el ceva. Mi-a plăcut şi îmi place Rednic şi acum. Nu este nici un secret şi nu mă ascund de nimeni. Şi acum îmi place de Rednic!

El este un super antrenor. Nu îmi aduc aminte exact perioada  în care eu l-am vrut la Steaua, dar parcă a fost după un mandat de al lui Stoichiţă sau nu mai ştiu exact, nu vreau să vă spun ceva aiurea. Dar ăştia ai mei îmi tot spuneau să nu îl iau că este dinamovist şi nu-l vor vor suporterii, că face una sau că face alta. Dar îmi place Mircea Rednic şi acum. Pe unde se duce el face treabă. Dacă Negoiţă era băiat deştept şi îl ţinea la Dinamo acum mă băteam cu el la titlu. Şi mă băteam încă de anul trecut", a spus Becali pentru FANATIK.RO.

55 de ani este vârsta lui Mircea Rednic

18 echipe a antrenat în cariera sa Mircea Rednic