Fotbal intern

Mircea Rednic, încântat după Dinamo – FCSB 1-1. “Puriul” a anunţat două transferuri. “E un golgheter!”

Mircea Rednic incantat dupa Dinamo  FCSB 11 Puriul a anuntat doua transferuri E un golgheter

Mircea Rednic a vorbit după meciul disputat de Dinamo contra celor de la FCSB, scor 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe “Arena Naţională”. După rezultatul din runda a 15-a, gruparea din “Ştefan cel Mare” a acumulat 17 puncte şi se află la trei în spatele ultimului loc de play-off.

Imediat după meciul jucat de Dinamo cu FCSB, Mircea Rednic a anunţat ce planuri are pentru pauza competiţională din Liga 1 Betano datorată meciurilor pe care echipa naţională a României le va disputa contra Lituaniei şi Muntenegrului. “Puriul” a dezvăluit că doi atacanţi vor ajunge sub comanda lui.

Mircea Rednic, fericit după Dinamo – FCSB 1-1

“Aveam nevoie de victorie şi mai ales că ei au jucat în repriza a doua în zece oameni. Dinamo a arătat bine, am avut posesie bună în repriza a doua, am adus multe centrări în faţa porţii, dar atacanţii şi mijlocaşii au fost în întârziere. Nu am profitat de şansele pe care le-am avut. Steaua în afară de loviturile fixe, de cornere unde ne-au creat probleme, nu ne-au creat probleme. Am avut trei săptămâni, altă filosofie, altă manieră de a lucra, iar jucătorii au răspuns pozitiv. Ultima dată am vorbit cu Cooper la pauză. I-am zis să joace simplu, să nu dribleze, iar el a făcut exact invers. Nu ai voie să ataci decisiv la experienţa pe care el o are. Nu ştiu cum se desfăşurau lucrurile dacă eram 11 contra 11. E normal ca cei de la Steaua să opună rezistenţă. Ei s-au apărat destul de bine, dar le reproşez jucătorilor mei că nu au fost mai activi pe ultima sută de metri. Puteam câştiga uşor dacă aveam un atacant. La Nistor cred că e vorba despre o ruptură musculară şi va lipsi aproximativ 2 săptămâni. El şi-a dorit să continue chiar dacă era accidentat. Şi Gomelt avea ceva probleme, la fel şi Popovici. 

La un derby nu trebuie să te gândeşi la bani. Au pierdut prima! Ei trebuie să înţeleagă că echipa face diferenţa şi îmi pare rău de golul luat. A fost vorba de o greşeală personală pentru că acolo nu se atacă niciodată decisiv. Steaua şi-a creat ocazii la toate meciurile, dar în seara asta nu. Mai avem trei puncte până la locul 6. Acum suntem în play-out, dar mai sunt meciuri de jucat. Sunt sigur că o să fim în play-off. Cei trei jucători noi se vor pregăti separat, la fel şi cei doi atacanţi care vor veni. Unul e din Italia, iar pe celălalt îl cunosc, a fost golgheterul României şi îşi doreşte să vină şi să înscrie. Nu ai ce să reproşezi arbitrajului. E o ruşine de teren. Avem un singur stadion mare şi e o ruşine, iar de spectatori nu am ce să zic. Ţin să îi felicit”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – FCSB 1-1.

Conferinta de presa Mircea Rednic

Dinamoviștii regretă remiza cu FCSB -https://goo.gl/ogXRRNCe au declarat imediat după meci -https://goo.gl/ogXRRNMircea Rednic, declaraţii ÎN DIRECT

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 11. November 2018