Fotbal intern

Mircea Rednic a răbufnit la adresa jucătorilor după Viitorul – Dinamo 4-1. “Au avut şanse, dar nu te poţi baza pe ei!”

01.12.2018 | 22:31
Mircea Rednic a rabufnit la adresa jucatorilor dupa Viitorul  Dinamo 41 Au avut sanse dar nu te poti baza pe ei

Mircea Rednic a vorbit la finalul meciului FC Viitorul Constanţa – Dinamo Bucureşti, scor 4-1, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Gruparea pregătită de “Puriu” rămâne pe locul 10 în clasament, cu 18 puncte, şi e tot mai departe de zona de play-off.

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti a ţinut să îi taxeze pe jucătorii săi la finalul partidei cu FC Viitorul Constanţa şi a anunţat că mai mulţi fotbalişti care se află în lotul grupării din “Ştefan cel Mare” vor pleca în perioada de mercato din iarnă.

Mircea Rednic a răbufnit după Viitorul – Dinamo 4-1

“Concluziile? Al doilea galben s-a dat cu foarte multă uşurinţă. Până atunci am fost foarte bine aşezaţi în teren, iar Viitorul nu a avut prea multe ocazii. După aceea s-au schimbat lucrurile. În repriza a doua am început bine în 4-4-1, dar nu am contat în atac. Adversarii au avut o posesie bună, o circulaţie bună a balonului. După golul 3 am lăsat multe spaţii, au avut şi un penalty şi s-a terminat 4-1. Situaţia e dificilă mai ales că nu reuşim să luăm puncte. Urmează câteva meciuri grele. Jucăm marţi cu CFR Cluj şi nu este o situaţie favorabilă nouă. Până să fie eliminat Olteanu am arătat că Dinamo are posibilităţi şi capacitatea să joace. Gică Hagi era mereu preocupat ca terenul să arate bine. Era mereu îngrijorat de cum arată terenul, iar pentru echipa lui e important să arate bine deoarece au acel schimb de pase. Bravo lui. E un profesionist şi le crează toate condiţiile ca să facă performanţă.

Accidentarea lui Nistor e la limită. Nu simte nimic, dar nu e nici 100. Riscam să nu îl putem folosi la meciul cu CFR Cluj. Sunt mulţumit de Rachid şi Montini. Ceilalţi nu sunt ok din punct de vedere fizic. Aş risca foarte mult dacă i-aş folosi. Sunt supărat pe cei de aici că nu dovedesc că merită să rămână. O să fie greu pentru unii de aici la iarnă ca să rămână la Dinamo. Toţi au avut şanse, dar au făcut greşeli şi nu te poţi baza pe ei. Noi avem jucători care au jucat în Liga a 2-a şi s-au trezit titulari la Dinamo. Jucătorii tineri pot evolua bine dacă au lângă ei fotbalişti cu experienţă. Noi trebuie să obţinem puncte…  Nu mai e important că am avut conflict cu fanii. Unii te mai înjură… mai încerci să le explici. Toţi vorbesc şi îşi dau cu părerea când e scorul care e”, a spus Mircea Rednic.