Sport

Mircea Rednic la Dinamo! Harlem Gnohere, în pole-position să se întoarcă în Ștefan cel Mare: „S-ar putea să vină ‘Bizonul’”. Update exclusiv

Mircea Rednic a revenit la Dinamo! Antrenorul în vârstă de 59 de ani îi va conduce pentru a cincea oară pe „câinii roșii”, misiunea sa părând acum mai grea pe niciodată. „Puriul” promite noi transferuri în Ștefan cel Mare, cap de listă fiind Harlem Gnohere.
28.09.2021 | 17:53
Mircea Rednic la Dinamo Harlem Gnohere in poleposition sa se intoarca in Stefan cel Mare Sar putea sa vina Bizonul Update exclusiv
Mircea Rednic e de acord să vină la Dinamo! Culisele acestei decizii și când va deveni oficial.
ADVERTISEMENT
29-09-2021
18:04

Harlem Gnohere, prima țintă a lui Rednic la Dinamo

Rednic a vorbit și despre posibilitatea ca Harlem Gnohere să se întoarcă în „Groapă”, dar și pe ce posturi are nevoie urgentă de jucători.

„În iarnă, s-ar putea să vină ‘Bizonul’ (n.r – Harlem Gnohere). E nevoie de un atacant și un fundaș dreapta. Eu n-am înțeles asta. Tu ai un jucător care a făcut diferența în atac și tu îl sacrifici ca fundaș dreapta pe Sorescu. Un fundaș dreapta găseai din ce aveai tu acolo să joace defensiv mai bine decât Sorescu. Sorescu a făcut diferența în ofensivă. Mai e de lucrat, nu mai e Sorescu care a fost anul trecut.

Am văzut că toată lumea zice că echipa e vai de mama ei, că jucătorii nu merită să joace în Liga 1. Trebuie să umblu puțin la sentiment. Au și ei un pic de orgoliu. Acum, cu un alt antrenor, poate cu mai multă disciplină, au posibilitatea să arate că merită să joace la Dinamo.

Nu mai vin cu bani de acasă, că nimeni n-a apreciat că am venit. Rednic a venit și a ajutat clubul. Salvatorul a zis că nu mai dă niciun ban și riscam să nu luăm licența”, a declarat Rednic.

29-09-2021
14:53

Mircea Rednic este noul antrenor al lui Dinamo

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo și a explicat care este planul de bătaie pentru a îi salva pe „câinii roșii”.

„Eu sunt principalul responsabil din momentul ăsta. Ei au fost de acord. Asta nu înseamnă că nu iau un jucător dacă cineva vine cu o propunere de jucător bun și Dinamo are nevoie, dar în momentul de față știți care e situația noastră. Va fi foarte greu să aduc jucători până în iarnă. Am văzut ultimele două meciuri, de când m-am întâlnit cu domnul Badea.

 Nu fac liste. Dacă încep să fac liste… ei sunt la ATI, trebuie să-i readuc la viață. Eu cred în băieții ăștia și au nevoie de un antrenor cu experiență, care să-i așeze mai bine pe teren. Am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat pe un an, cu opțiune de încă un an.

Băieții au avut și momente bune. La meciul cu FCSB și Craiova, echipa a jucat în 10. Când e vorba de Dinamo, nu mai vorbești de riscat cariera. E un moment delicat. Tot ne dăm cu pumnii în piept că suntem dinamoviști, acum trebuie să fim dinamoviști. Chiar nu știu exact ce probleme sunt. De mâine, de când voi fi cu Săftica la antrenament, voi face o evaluarea a lotului.

Da, e cel mai greu moment al lui Dinamo în care revin. Acum nu e vorba de o baghetă magică, ci de muncă, să le dai încredere. Obiectivul e salvarea de la retrogradare. La ce rezultate avem, ăsta e obiectivul. E dureros”, a spus Mircea Rednic.

29-09-2021
11:30

Discuţii decisive la Dinamo pentru aducerea lui Mircea Rednic

FANATIK a aflat că Răzvan Zăvăleanu a venit special de la Cluj şi se află în şedinţă cu Iuliu Mureşan. Elias Bucurică, reprezentantul DDB, a sosit, la rândul lui, la discuţiile decisive pentru numirea noului antrenor al lui Dinamo. Mircea Rednic este aşteptat de cei trei pentru a pune totul la punct.

28-09-2021
16:11

Mircea Rednic, întâlnire de gradul zero cu șefii lui Dinamo!

Mircea Rednic este din ce în ce mai aproape de a prelua banca tehnică a celor de la Dinamo. Din informațiile FANATIK, “Puriul” va avea o întâlnire de gradul zero pentru viitorul lui Dinamo în cursul zilei de miercuri cu oficialii echipei: preşedintele executiv Iuliu Mureşan, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu şi cu Nicolae Badea, cel care susţine clubul din umbră. Sunt şanse mari ca după această întâlnire, Mircea Rednic să preia echipa şi să fie pe bancă la meciul cu UTA Arad. 

20-09-2021
15:59

Antrenorul confirmă informația FANATIK: „Dacă nu era Dinamo, nici nu stăteam la discuții!”

Mircea Rednic a oferit o primă reacţie după ce FANATIK a anunţat că s-a înţeles cu Dinamo şi că va prelua echipa în pauza de iarnă: „Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo. Dacă nu era vorba despre Dinamo nici nu stăteam la discuții să preiau o echipă în situația asta în România”, a spus Mircea Rednic pentru gsp

Dinamo l-a demis pe Dario Bonetti după umilinţa, scor 0-6, cu FCSB, însă italianul joacă tare şi nu are de gând să semneze rezilierea contractului ameninţând că va da în judecată clubul dacă nu i se va plăti salariul pentru tot sezonul.

Mircea Rednic vrea să îl readucă la Dinamo pe Harlem Gnohere: „În iarnă s-ar putea să vină ‘Bizonul’”

Între timp, conducerea “câinilor” l-a numit interimar pe Sorin Colceag, adus de la echipa secundă a clubului. Iar tehnicianul ar fi putut rămâne până în iarnă la conducerea primei echipe.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic s-a înțeles însă cu Dinamo și este pregătit să înceapă al 5-lea său mandat în Ștefan cel Mare. “Puriul” a negociat cu Nicolae Badea imediat după demiterea lui Bonetti, iar cei doi au ajuns la un acord. Joi, 30 septembrie, Rednic va conduce primul antrenament al „câinilor roșii”.

Rednic are nevoie de întăriri pentru a redresa echipa

Deși e greu ca Dinamo să se întărească până în iarnă, Rednic spune are nevoie urgentă de doi jucători – un atacant central și un fundaș dreapta. Pentru primul post, antrenorul ia în calcul readucerea lui Harlem Gnohere, care a mai evoluat la Dinamo și la FCSB, francezul fiind acum legitimat în Belgia, la Mouscron.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic poate pregăti din timp mutările din iarnă!

Între timp, Mircea Rednic va putea pregăti din timp mutările din iarnă astfel încât să construiască un lot competitiv care să salveze echipa de la retrogradare. Chiar dacă Dinamo va continua seria de rezultate nefavorabile, sistemul de play-off / play-out le permite “câinilor” să recupereze ecartul în a doua parte a campionatului.

Pentru Dinamo este un nou sezon de sacrificiu şi nu poate fi vorba de pretenţii de play-off la echipă, în condiţiile în care echipa a ajuns pe penultimul loc în Liga 1, cu şase înfrângeri consecutive.

ADVERTISEMENT

Înjumătăţirea punctelor la finalul sezonului regulat îi ajută pe “câini”

În schimb, înjumătăţirea punctelor de la finalul sezonului regulat îi ajută pe “câini”. Dacă se va afla într-o postură delicată, distanţa de echipele care se află deasupra liniei va fi înjumătăţită şi un Dinamo bine organizat de Rednic, cu lotul completat de noul antrenor, nu ar trebui să aibă emoţii la retrogradare.

Preşedintele executiv al celor de la Dinamo, Iuliu Mureşan, a declarat că Mircea Rednic ar fi o soluţie foarte bună pentru club şi este gata să lase la o parte diferendele pe care le-au avut în perioada CFR Cluj şi să colaboreze din nou cu “Puriul”:

ADVERTISEMENT

Dinamo merge în continuare alături de Colceag: “În rucsacul unui soldat se regăsește întotdeauna și sabia de mareșal”

“Este binevenit la club pentru că este un antrenor cu experienţă, a ajutat clubul în toate felurile posibile. El este o soluţie serioasă pentru un termen mai lung la Dinamo”, a spus Mureşan.

Însă, până la venirea lui Rednic Dinamo este condusă de Sorin Colceag, cel care a declarat la finalul meciului pierdut cu FC Botoşani, scor 1-2: “În rucsacul unui soldat se regăsește întotdeauna și sabia de mareșal”.

Mircea Rednic este gata să vină în al cincilea mandat la Dinamo. Ultima dată, “Puriul” a condus echipa în sezonul 2018-2019. La finalul sezonului, patronul Ionuţ Negoiţă l-a demis pe Rednic, stârnind furia fanilor.

  • 59 de ani are Mircea Rednic
  • 5 este numărul de mandate de antrenor ale lui Rednic la Dinamo dacă va semna
ADVERTISEMENT