Sport

Mircea Rednic are varianta ideală pentru postul de selecționer: ”Să facem prin rotație, ca la Guvern… Șase luni un dinamovist, șase luni un stelist!”

Mircea Rednic vrea rezultate, nu proiecte, la echipa națională. În plus, antrenorul dinamovist are o propunere inedită pentru banca ”tricolorilor”, în ton cu vremurile pe care le trăim.
17.11.2021 | 17:55
Mircea Rednic are varianta ideala pentru postul de selectioner Sa facem prin rotatie ca la Guvern Sase luni un dinamovist sase luni un stelist
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic îl contrazice pe Gică Hagi și spune că la echipa națională nu e nevoie de strategii, ci de rezultate concrete.

Tehnicianul care are în CV peste 80 de selecții sub ”tricolor” a enunțat numele celui pe care îl consideră cel mai în măsură să obțină rezultate pozitive cu echipa națională.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Mircea Rednic la întrebarea dacă ar accepta o ofertă de a prelua echipa națională

În trecut, Mircea Rednic a fost în câteva rânduri pe lista posibililor selecționeri ai naționalei României, dar o ofertă concretă nu a primit niciodată.

Acum tehnicianul dinamovist mărturisește, mai în glumă mai în serios, că nu ar refuza o astfel de provocare și că nu se simte cu nimic inferior față mulți dintre ceilalți antrenori despre care s-a spus că ar putea fi ofertați de FRF.

ADVERTISEMENT

Rednic a răspuns pe un ton amuzat că ar propune chiar o ”rotativă” pe banca ”tricolorilor”, în ton cu situația politică a țării.

”Să facem ca la Guvern: șase luni un dinamovist, șase luni un stelist. Atunci m-aș băga cu mare drag, nu mi-ar fi frică.

ADVERTISEMENT

Acum după ce am văzut cine sunt propuși chiar nu mi-ar fi teamă să antrenez echipe națională. Să mai vină și dinamoviști că ne-am săturat de steliști la echipa națională”, a spus Mircea Rednic, după amicalul echipei sale cu Astra Giurgiu.

Dan Petrescu este cel mai potrivit selecționer în opinia lui Mircea Rednic

Antrenorul dinamovist nu crede că Gică Hagi este o opțiune potrivită pentru a prelua echipa națională. În plus, Rednic l-a contrazis pe omologul său de la Farul Constanța care spunea că la prima reprezentativă e nevoie de un proiect pe termen lung.

ADVERTISEMENT

”Cel mai bun antrenor este Dan Petrescu. Celelalte nume, nu. Dan Petrescu a demonstrat că știe să joace la rezultat. Noi avem nevoie de rezultate!

Asta cu proiectele nu mai merge, noi facem proiecte de 20 de ani. Dan Petrescu e un tip care știe să obțină rezultate, are autoritate și personalitate. Dan Petrescu este cel mai indicat să vină la echipa națională”, a punctat Mircea Rednic.

Echipa națională nu are în acest moment un selecționer, după ce Mirel Rădoi a anunțat că meciul cu Liechtenstein a fost ultimul al său pe banca ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT