Fotbal intern

Mircea Rednic, finanţator la Dinamo! A împrumutat clubul cu o sumă mare de bani

07.01.2019 | 12:02
Mircea Rednic finantator la Dinamo A imprumutat clubul cu o suma mare de bani

După ce a încercat alături de Nicolae Badea şi un prieten belgian să preia clubul Dinamo, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK, Mircea Rednic a decis să finanţeze clubul din “Ştefan cel Mare” şi a scos o sumă destul de mare din buzunar pentru a-i ajuta pe “câini”.

Mircea Rednic a revenit la Dinamo pentru a duce echipa în play-off-ul Ligii 1 Betano, dar a decis să ajute şi din punct de vedere financiar clubul deţinut de Ionuţ Negoiţă. Pentru a asigura o stabilitate clubului, oficialii din “Ştefan cel Mare” au hotărât să se împrumite de la propriul antrenor, anunţă Prosport.

Mircea Rednic a finanţat Dinamo cu 300.000 de euro

Deşi din 1 iulie până în prezent FC Dinamo Bucureşti a încasat numai din drepturile TV şi transferuri nu mai puţin 2,2 milioane de euro, oficialii din “Ştefan cel Mare” mai aveau nevoie de bani pentru a acoperi fondul necesar salariilor pe un an care ajunge la 3 milioane de euro. Astfel, Mircea Rednic a decis să împrumute Dinamo cu aproximativ 300.000 de euro.

Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – Dunărea Călăraşi

În momentul în care a preluat banca tehnică a celor de la Dinamo, Mircea Rednic a confirmat informaţia oferită de FANATIK pe 15 octombrie 2018.  Eu am vrut să cumpăr Dinamo și Nicolae Badea poate să confirme. Acum, în această perioadă. Domnul Badea poate să vă confirme. Singur nu puteam să iau clubul. Am încercat și nu s-a putut a declarat Rednic în cadrul unei conferințe de presă susținută la Săftica. Se pare că “Puriul” dorea să vină la Dinamo alături de Luciano D’Onofrio, cel alături de care antrenorul român a colaborat la Standard Liege şi care a fost vicepreşedinte la echipa pentru care evoluează Răzvan Marin şi care este director sportiv la Royal Antwerp, club antrenat de Ladislau Boloni.

  • 8.000.000 de euro a cerut Ionuţ Negoiţă pentru a vinde clubul Dinamo