Fotbal intern

Mircea Rednic iese la atac: “Dinamo se caută de când a preluat-o Negoiță. Nu știu ce se vrea!”

10.12.2018 | 23:32
Mircea Rednic iese la atac Dinamo se cauta de cand a preluato Negoita Nu stiu ce se vrea

Mircea Rednic iese la atac. Într-un interviu oferit pentru LPF TV, antrenorul lui Dinamo a vorbit despre problemele formației din Ștefan Cel Mare și nu s-a ferit să critice desele schimbări de planuri ale conducerii. Tehnicianul recunoaște că și-ar fi dorit o întrerupere a campionatului pentru a-și pregăti mai bine echipa.

“Dinamo se caută, de când a preluat-o Negoiță. Nu știu ce se dorește. S-a tot vorbit de New Dinamo, dar e mers doar o perioadă timp. După aceea, cei de aici și-au dat seama că nu sunt rezultate, și au schimbat strategia, poate și sub presiunea suporterilor. Când spui Dinamo, spui perfomanță. La început suporterii acceptă, dar după aceea văd că nu sunt rezultate și văd că FCSB are performanță și a intervenit presiunea.

Mircea Rednic iese la atac. Ce spune despre noile transferuri

Investițiile sunt normale, dar nu suficiente pentru a te bate cu FCSB, Craiova sau CFR. Mi-aș dori să am mai mult timp, dar nu se poate. Mi-aș fi dorit să se amâne ultimele etape. Ar fi bine că mi-aș forma echipa, aș pregăti-o în felul meu și lucrurile ar fi mai bune.

Am făcut câteva schimbări. Am adus jucători pe care știam că nu ne puteam baza acum, i-am adus să-i pregătim pentru primăvară. E o perioadă în care nu poți aduce jucători buni. Suporterii nu mai au răbdare. Trebuie să avem rezultate cât mai bune”, a declarat Rednic pentru LPF TV.

Deși Dinamo nu mai bate pe nimeni, Mircea Rednic este în continuare convins că echipa sa va obține calificarea în play-off la finalul sezonului regulat.

“Cred că ne calificăm în play-off. E vorba de Dinamo. Ce pot sa zic? Că fac reconstrcuție pentru anul viitor? Sau că vreau să evităm retrogradarea? Aici e Dinamo și nu poți spune așa ceva. Am pus un obiectiv care trebuie să fie obiectivul lui Dinamo. Matematic, avem șanse de play-off. Totul se joacă. Aici e o greșeală că nu avem campionat de tineret. Mie, ca antrenor, în lipsește echipa a 2-a. Am 26 de jucători și în lot întră doar 18. Ar trebui să avem un campionat de tineret”, a mai declarat Mircea Rednic pentru sursa citată.