Fotbal intern

Mircea Rednic îi amenință pe jucători înainte de Dinamo – CFR Cluj! ”Dacă pierdem ce să-i mai motiveze, poate bătaia”

03.12.2018 | 12:01
Mircea Rednic ii ameninta pe jucatori inainte de Dinamo  CFR Cluj Daca pierdem ce sai mai motiveze poate bataia

Antrenorul Mircea Rednic i-a amenințat pe jucători înaintea meciului Dinamo – CFR Cluj, din etapa cu numărul 18 a Ligii 1 Betano. ”Puriul” a spus într-o conferință de presă că dacă vor pierde și întâlnirea de marți, fotbaliștii săi probabil că vor mai putea fi motivați doar cu bătaia.

”Rămân meciuri din ce în ce mai puține și noi nu adunăm puncte. Îmi doresc să câștigăm mâine, mai ales că am de luat o revanșă după un meci mai vechi din Cupa României. Avem ceva probleme, nu-i avem pe Olteanu și Popovici și trebuie să găsesc o soluție pentru postul de fundaș stânga. E Ricardo Grigore care nu a mai jucat de mult acolo, dar mai e și Sorescu pe care-l pot muta”, a declarat tehnicianul dinamovist.

Mircea Rednic îi amenință pe jucători înainte de Dinamo – CFR Cluj: ”Avem probleme pe axul central”

”Nu pot spune că CFR e cea mai bună echipă din Liga 1 Betano. Prin rezultate da, dar campionatul este echilibrat. CFR e cea mai experiementată echipă ținând cont de vârsta jucătorilor. Dacă pierdem și mâine ce să-i mai motiveze pe jucătorii mei, poate bătaia. George Țucudean e cel mai periculos jucător de la CFR, e în mare formă. Tot timpul trebuie să ne luăm măsuri în situația noastră, mai ales că avem mari probleme pe axul central. Conceicao lasă o libertate mult mai mare jucătorilor săi”, a fost afirmația lui Mircea Rednic prin care i-a amenințat practic pe jucătorii săi înaintea partidei Dinamo – CFR Cluj.

Mircea Rednic nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi în meciul cu FC Voluntari
Mircea Rednic nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi în meciul cu FC Voluntari

… despre declarația lui Dan Nistor: ”Nu trebuia să dea din casă, nu e problema lui. Dar el chiar încearcă să-i mobilizeze. Poate unii jucători nu-și imaginau că vor ajunge vreodată la Dinamo. Aici sunt condiții pentru a face performanță, iar jucătorii trebuie să înțeleagă asta. Nimeni nu mai are răbdare, dar la meciul cu Viitorul totul a mers bine până la eliminare”.

…despre grupa naționalei României în preliminariile Euro 2020: ”Avem șanse să se calificare la Euro 2020. Ar fi o surpriză să ne calificăm, dar cred că pentru locul 1 e greu să te bați. Deși nici Spania nu mai este echipa de acum câțiva ani”.

Tot într-o conferință de presă, Dan Nistor și-a criticat colegii pentru faptul că nu sunt capacitați la maximum în timpul meciurilor.