Fotbal intern

Mircea Rednic îi răspunde lui Bratu: „Când eram antrenor la Rapid, lua cu două mâini banii mei”

22.11.2018 | 14:04
Mircea Rednic ii raspunde lui Bratu Cand eram antrenor la Rapid lua cu doua maini banii mei

După ce Florin Bratu a declarat că nu este normal că un antrenor să le ofere prime jucătorilor, Mircea Rednic a venit cu un răspuns pentru fostul tehnician din Ștefan cel Mare.

Rednic a dezvăluit că și Bratu a luat bani de la el pe vremea când cei doi erau la Rapid – Rednic antrenor, iar Bratu jucător. Mai mult, actualul manager de la Dinamo a spus și prima pe care jucătorii săi ar fi încasat-o dacă aceștia reușeau să învingă FCSB în derby: 1.000 de euro de om. Florin Bratu a acordat recent un amplu interviu în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Mircea Rednic îi răspunde lui Bratu

„Șumudică nu știu ce are, nu-l înțeleg. Situația lui de acum e că el a avut șansă trei meciuri pe care le-a câștigat pe final. Eu am pierdut pe final două meciuri. Iar legat de ce fac eu cu banii mei, fac ce vreau cu ei. Când dau o primă, o dau tuturor, nu doar jucătorilor, ci și portarului de la stadion.

Bratu când era la Rapid lua cu două mâini banii mei. Eu simt momentul când dau. 80 la sută din banii câștigați i-am câștigat din fotbal, așa că am luat decizia să-i bag în fotbal. Vreau să cumpăr un club și voi face. La meciul cu Steaua le-am promis 1.000 de euro de fiecare, care e problema?” – a spus Mircea Rednic.

Ce a spus despre meciul cu Gaz Metan

Rednic a vorbit și despre partida cu Gaz Metan, programată pe teren propriu, vineri, de la ora 20:30.

„Știm cât e de important acest meci cu Gaz Metan. Mihai a reușit să formeze un grup unit, rezultatele sunt de partea lui. E o echipă cu posesie foarte bună, așezați bine în teren, au și jucători care pot face diferență. Teja a început cariera de antrenor așa cum ar trebui să o înceapă toți antrenorii tineri. A stat pe lângă antrenori cu experiență.”

Mircea Rednic, conferință înainte de meciul decisiv pentru play-off. Ultimele informații de la Dinamo —-https://goo.gl/6WSE28

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 22. November 2018