Fotbal intern

Mircea Rednic îl acuză pe un fost portar de la Dinamo că s-a dat lovit. “I se făcea rău când îl vedea pe Alibec!”

09.11.2018 | 19:57
Mircea Rednic il acuza pe un fost portar de la Dinamo ca sa dat lovit I se facea rau cand il vedea pe Alibec

Înaintea meciului dintre Dinamo şi FCSB, din etapa a 15-a, sezonul 2018 – 2019, Mircea Rednic a lansat o serie de acuze, iar actualul antrenor din “Ştefan cel Mare” a lăsat să se înţeleagă că Vytautas Cerniauskas (29 de ani) s-a dat lovut la un meci jucat de gruparea din “Ştefan cel Mare” cu Astra Giurgiu.

După ce l-a atacat dur pe Marius Şumudică şi a dezvăluit că Astra Giurgiu a reuşit să câştige titlul cu ajutorul lui Dinamo Bucureşti, tehnicianul din “Ştefan cel Mare” îl acuză pe Vytautas Cerniauskas, portarul “câinilor” din sezonul 2015 – 2016, că se dădea lovit înaintea partidelor cu Astra Giurgiu. În acelaşi sezon giurgiuvenii au reuşit să câştige campionatul.

Mircea Rednic îl acuză pe Vytautas Cerniauskas că s-a dat lovit în meciurile cu Astra Giurgiu

”Dacă nu erau Mircică și Dinamo, Șumibet nu lua niciodată campionatul, rămânea cu pantalonii în vine și se închina pe jos. Să-i mulțumească lui Cerniauskas că îmi aduc aminte că, la fiecare meci cu Astra, Cerniauskas al nostru avea mereu dureri de cap și de spate. N-am ce să-i mai transmit. Când îl vedea pe Alibec, i se făcea rău”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului Dinamo – FCSB, din etapa a 15-a din Liga 1 Betano.

Vytautas Cerniauskas într-un meci jucat de Dinamo
Vytautas Cerniauskas într-un meci jucat de Dinamo

Vytautas Cerianuskas a fost titular în cele două meciuri jucate de Dinamo contra celor de la Astra Giurgiu în sezonul 2015 – 2016. În tur, gruparea care era pregătită în acea perioadă de Marius Şumudică, a câştigat pe terenul lui Dinamo, scor 4-1, iar Denis Alibec a reuşit un hattrick. La retur, giurgiuvenii s.au impus cu 4-2.

Pe parcursul carierei, Vytautas Cerniauskas a evoluat la Ekranas, FC Vaslui, Korona Kielce, Ermis Aradippou, Dinamo Bucureşti şi ŢSKA Sofia.

  • 800.000 de euro este cota lui Vytautas Cerniauskas, conform transfermarkt.com
  • 4 prezenţe are Vytautas Cerniauskas la echipa naţională a Lituaniei