Sport

Mircea Rednic îl amenință pe Iuliu Mureșan după ultimele atacuri: „Să nu încep eu să vorbesc!”. Exclusiv

Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, a avut o reacție „acidă” la adresa lui Iuliu Mureșan, actualul administrator special din „Ștefan cel Mare”.
28.02.2022 | 17:20
Mircea Rednic il ameninta pe Iuliu Muresan dupa ultimele atacuri Sa nu incep eu sa vorbesc Exclusiv
Mircea Rednic,, fostul antrenor al lui Dinamo, a avut o reacție „acidă” la adresa lui Iuliu Mureșan, actualul administrator special din „Ștefan cel Mare”
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis de Dinamo, în luna decembrie a anului trecut, din cauza rezultatelor nefaste înregistrate de formația roș-albă, dar și a mai multor scandaluri interne.

Mircea Rednic îl amenință pe Iuliu Mureșan după ultimele atacuri

Într-o scurtă intervenție pentru FANATIK, Mircea Rednic i-a transmis lui Iuliu Mureșan să se ocupe de Dinamo și să nu-l mai atace în spațiul public, dacă nu-și dorește ca și el să facă mai multe dezvăluiri.

ADVERTISEMENT

„Îi transmit lui Iuliu Mureșan să-și vadă de echipă, ca să nu încep eu să vorbesc!”, a spus Mircea Rednic, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Mircea Rednic, conflict cu Iuliu Mureșan

După ce Dinamo l-a dat afară pe Mircea Rednic, Iuliu Mureșan l-a criticat în nenumărate rânduri pe fostul antrenor, pentru numărul mic de puncte obținute, dar și pentru scandalurile din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

„Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo.

Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă un comunicat?

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a declarat Mircea Rednic, pentru FANATIK, în luna decembrie a anului trecut, după ce a aflat că a fost demis de Dinamo.

Sub comanda lui Mircea Rednic, Dinamo a disputat 11 partide în Casa Pariurilor Liga 1, obținând doar șase puncte. În această perioadă, „câinii” au înregistrat o victorie, trei remize și șapte înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Tot cu Mircea Rednic la „cârmă”, formația din „Ștefan cel Mare” a fost eliminată din 16-imile Cupei României de FC Argeș, scor 1-2.

Dinamo l-a readus pe Flavius Stoican

Odată cu înlăturarea lui Mircea Rednic, Dinamo l-a readus pe postul de antrenor principal pe Flavius Stoican. Până acum, sub comanda lui Stoican, echipa bucureșteană a disputat șapte partide, bifând o victorie, două egaluri și patru înfrângeri.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 17 puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

Trupa lui Flavius Stoican o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în următoarea etapă de campionat. Meciul este programat marți, la ora 17:30.

  • 8.91 milioane de euro este cota lotului lui Dinamo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT