Fotbal intern

Mircea Rednic îl atacă pe Bratu după Concordia – Dinamo 0-0: “Ştiţi că Negoiţă nu îmi este foarte drag, dar nu el e vinovat”

30.10.2018 | 08:38
Mircea Rednic il ataca pe Bratu dupa Concordia  Dinamo 00 Stiti ca Negoita nu imi este foarte drag dar nu el e vinovat

FC Dinamo Bucureşti a remizat la Chiajna, iar Mircea Rednic a fost deranjat de jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie. În opinia antrenorului din Ştefan cel Mare, strategia de transferuri a fost total greşită şi “Puriul” nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume, atacându-l pe Florin Bratu. La finalul duelului Concordia – Dinamo 0-0, Rednic a dat cărţile pe faţă şi a spus că are nevoie de jucători pentru a putea face ceva la clubul care a terminat turul sezonului regular pe loc de play-out. Mai mult, acesta i-a luat apărarea patronului Ionuţ Negoiţă într-un moment de maximă sinceritate.

Totodată, Mircea Rednic a anunţat că în cel mai scurt timp la Dinamo vor veni jucători pentru a putea redresa situaţia în care a ajuns echipa din cauza transferurilor prost făcute, după cum spune actualul tehnnician: “Din păcate nu se poate mai mult. Sper că săptămâna aceasta ne vom întări. Trebuie să o facem, altfel nu știu ce voi face cu acest lot. Sunt obligat să-i văd pe toți. Mi-aș dori mai mult și băieții vor, suferă, dau totul.

Ce zice Mircea Rednic de Negoiţă, după Concordia – Dinamo 0-0! Cum îl atacă pe Bratu

Până la finalul săptămânii viitoare, sunt sigur că vor veni trei jucători. Avem nevoie de un atacant, de un mijlocaş, de un fundaş central şi de un fundaş lateral. Până la partida cu Voluntari, vom mai aveam în plus cel puţin trei jucători. Negoiță nu are nicio vină. Tot ce s-a întâmplat aici nu e vina lui. E limita lor, a fotbaliștilor! Și știți care e dragostea mea pentru Negoiță. Nu mi-e foarte drag”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului.

Mircea Rednic şi Deian Sorescu supăraţi după meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 30 octombrie 2018.
Mircea Rednic şi Deian Sorescu supăraţi după meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano

Rednic îl apără pe Negoiţă şi îl critică pe Bratu după Concordia – Dinamo 0-0 pentru că nu are jucători de calitate la dispoziţie. Pentru FC Dinamo Bucureşti urmează duelul din optimile Cupei României, cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul are loc joi, 1 noiembrie, de la ora 19:00, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.