Fotbal intern

Mircea Rednic îl ironizează pe Tamaş: “Mai trebuia chemat şi Dudu Georgescu”

15.10.2018 | 16:09
Mircea Rednic il ironizeaza pe Tamas Mai trebuia chemat si Dudu Georgescu

Gabriel Tamaş a fost eliminat în partida dintre România şi Serbia, din Liga Naţiunilor, iar Mircea Rednic îl ironizează pe fundaşul celor de la Hapoel Haifa. În opinia noului antrenor de la Dinamo, Tamaş nu avea ce să caute la o naţională care se vrea întinerită.

Totodată, Rednic îl pune la punct şi pe Cosmin Contra, despre care spune că nu a înţeles care este scopul acestei competiţii nou-înfiinţate, acela de a promova jucători tineri pentru a putea ajuta la întinerire a lotului în vederea participării la turnee finale:

Gabriel Tamaş este ironizat de Mircea Rednic

Nici jocul prestat de echipa naţională a României nu l-a mulţumit pe Mircea Rednic, cel care spune că “tricolorii” nu aveau o evoluţie prea bună nici înainte de eliminarea lui Tamaş din finalul primei părţi: “La cum am jucat nu aveam cum să câştigăm, nici când eram în 11. Tamaş? Lupescu mai trebuia să vină şi Dudu Georgescu. Eu nu mai pot, sunt operat la genunchi.

Când s-a preluat echipa au fost alte proiecte, întinerim, dar cineva nu i-a explicat lui Cosmin ce înseamnă Liga asta a Naţiunilor, ai posibilitatea să formezi o echipă pentru mai târziu. Asta era problema şi cu Daum. Eu vorbesc de un singur jucător, Rotariu, care a şi demonstrat, a câştigat meciul cu Suedia”, a spus Mircea Rednic în cadrul conferinţei de presă.

Mircea Rednic îl ironizează pe Tamaş. Fundaşul la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Serbia, din cadrul Ligii Naţiunilor, desfăşurat la Centrul Naţional de Fotbal din Mogoşoaia, sâmbătă 13 octombrie 2018.
Mircea Rednic îl ironizează pe Tamaş. Fundaşul la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Serbia, din cadrul Ligii Naţiunilor

Cosmin Contra s-a văzut nevoit să-l cheme la lot pe Tamaş şi să-l utilizeze titular în partidele cu Lituania şi Serbia după ce Vlad Chiricheş şi Mihai Bălaşa s-au accidentat.

Câţi ani are Gabi Tamaş

Rednic îl ironizează pe Gabriel Tamaş, jucător care urmează să împlinească 35 de ani în luna noiembrie, iar Mircea Rednic este de părere că selecţionerul României ar trebui să lucreze pentru implementarea unei strategii care să ajute naţionala pe viitor pentru calificarea la Campionatul European din 2020. Jucătorul la care face referire Mircea Rednic este Dudu Georgescu, fost mare fotbalist al formaţiei din Ştefan cel Mare, care s-a născut pe 1 septembrie 1950.