Fotbal intern

Cum lucrează Mircea Rednic cu fiica sa impresar: „Toți deștepții nu înțeleg”. Ce spune de Giovanni Becali și de Anamaria Prodan

Cum lucreaza Mircea Rednic cu fiica sa impresar Toti desteptii nu inteleg Ce spune de Giovanni Becali si de Anamaria Prodan

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a oferit un interviu amplu pentru FANATIK în care a vorbit de relația pe care o are cu fiica sa impresar, Luana Rednic, dar și cu alți agenți de jucători precum Giovanni Becali sau Anamaria Prodan.

Mircea Rednic ne-a spus că antrenorul lui Dinamo nu ia jucători de la fiica sa, ci cu ajutorul ei:  „Luana e intermediarul meu cu alți impresari. Toți deștepții nu înțeleg și toți specialiștii care vorbesc de comisioane. Toți jucătorii care au venit aici, au venit cu doi impresari. În primul rând mă întreabă „Mircea, de ce jucători ai nevoie?” Eu însă întotdeauna le spun ce buget am, să nu îmi propună vreunul de la Real Madrid. Ei vin cu 6-7 propuneri și apoi mă uit câteodată singur, câteodată cu fiică-mea și spun „pe ăștia în vreau”.”

Cum colaborează Mircea Rednic cu Luana: „Ne uităm împreună la jucători”

Mircea Rednic a povestit că uneori stă și se uită la jucători chiar alături de Luana: „Eu întotdeauna când mă uit la jucători spun că ăsta nu are joc de cap, ăsta nu știe cu mingea, că mi se pare lent și ea stă cu mine și își dă și ea cu părerea, normal, dar eu iau decizia finală. Ea apoi doar preia, ca să nu mai stau eu să discut cu impresarii, că unul vreo 200-300-400. Și în momentul în care se stabilește totul cu impresarii, Luana îl sună pe David sau pe Bogdan și atunci se cumpără bilete și vin jucătorii. Deci nu se schimbă nimic. Și comisioanele se discută înainte și nu cred că a depășit vreun comision 5.000 de euro.”

Mircea Rednic a povestit pentru Fanatik cum decurge negocierea cu impresarii
Mircea Rednic, alături de fiica sa, Luana

Cât despre ideea de a lua jucători de la Anamaria Prodan, Mircea Rednic a spus că este deschis unei colaborări, cum de altfel lucrează și cu jucătorii lui Giovanni Becali: „Încă nu s-a întâmplat. Dacă sunt jucători buni, de ce nu? Și cu Giovanni am vorbit. Îi are pe Grigore, pe Dani Popa, Ciubotariu, pe Popescu. Și când a plecat acolo, mi-a spus că are ofertă. Foarte bine pentru el. Poate acolo își va schimba mentalitatea și va deveni un jucător mai bun.”