Fotbal intern

Mircea Rednic, încă o lovitură: Jaime Penedo și-a reziliat contractul cu Dinamo București!

11.12.2018 | 12:49
Mircea Rednic inca o lovitura Jaime Penedo sia reziliat contractul cu Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

Antrenorul dinamovist l-a luat la ochi de mai multă vreme pe portarul panamez, iar deznodământul a fost cel așteptat: Jaime Penedo și-a reziliat contractul cu Dinamo București. „Câinii” vor miza în perioada următoare pe Vlad Muțiu, urmând ca în următoarea fereastră de mercato să aducă un alt goalkeeper de valoare.

Ajuns la 37 de ani, Penedo avea o înțelegere valabilă până în vara anului 2019. Prestațiile sale au fost extrem de modeste în acest sezon, participarea la Cupa Mondială din Rusia afectându-i serios randamentul în Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT

Jaime Penedo și-a reziliat contractul cu Dinamo București! Rednic l-a „înțepat” după rușinea cu CFR

Gata! Aventura lui Jaime Penedo în Ștefan cel Mare s-a încheiat. Portarul de 37 de ani a reziliat contractul cu Dinamo București, la cererea antrenorului Mircea Rednic. “Puriul” a fost furios pe gafa lui Penedo din derby-ul cu CFR Cluj, iar la jocul cu Hermannstadt nici nu l-a păstrat în lot. Titular a fost Vlad Muțiu, iar rezervă tânărul Eșanu. În această formulă va rămâne Dinamo până la următoarea perioadă de transferuri.

Penedo Dinamo CFR
Golul încasat de la Alexandru Păun i-a decis soarta lui Jaime Penedo la Dinamo București

Conform informațiilor FANATIK, panamezul a rupt înțelegerea cu gruparea alb-roșie după ce a ajuns la un acord cu conducerea clubului. Penedo va primi o sumă de bani pentru că a renunțat la ultimele șase luni ale contractului.

ADVERTISEMENT

Și soarta lui Cooper a fost identică. A fost “executat” rapid

Despărțirea de Penedo nu o va lăsa descoperită pe Dinamo. Mircea Rednic s-a interesat deja de un goalkeeper din Portugalia, Cristiano Figueiredo, care ar putea apăra în Liga 1 din 2019. Nici situația celuilalt panamez de la Dinamo nu a fost prea grozavă. După ce agenții acestuia au renunțat la colaborare pentru atitudinea față de clubul alb-roșu, Armando Cooper s-a trezit și cu contractul reziliat de Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Armando Cooper protestează la arbitru
Armando Cooper a fost și el îndepărtat de la echipă de Mircea Rednic

Mircea Rednic a ajuns deja la un acord cu Ioan Filip, fostul mijlocaș de la Oțelul și Viitorul, și a considerat prezența lui Cooper un factor destabilizator pentru lotul dinamovist. Nici contractul de lungă durată pe care acesta îl avea până în 2021 nu i-a împiedicat pe șefii alb-roșilor să renunțe la fotbalistul panamez.

ADVERTISEMENT