Fotbal intern

Mircea Rednic, încă un transfer la Dinamo! Mamoutou a trecut vizita medicală! Când ajunge în Antalya. EXCLUSIV

Mircea Rednic inca un transfer la Dinamo Mamoutou a trecut vizita medicala Cand ajunge in Antalya EXCLUSIV

UPDATE, 17 ianuarie, ora 15.00. FANATIK a aflat că Mamoutou N’ Diaye a trecut vizita medicală! Doctorii şi-au dat ok-ul după ce acesta efectuase testele la Bucureşti, aşa că mijlocaşul din Mali, în vârstă de 28 de ani, va semna cu Dinamo! Africanul va ajunge în cantonamentul din Antalya al “câinilor” în cursul zilei de vineri şi va intra imediat în programul echipei. Foarte probabil, tot în Turcia ca semna şi contractul cu roş-albii.


UPDATE, 16 ianuarie, ora 11.20. FANATIK a aflat că Mamoutou N’Diaye a efectuat vizita medicală la Bucureşti. Mijlocaşul a făcut testele şi se aşteaptă rezultatele pentru ca, dacă totul va fi în regulă, să meargă în cantonament în Antalya şi să semneze contractul cu Dinamo. Mircea Rednic a hotărât şi ce se va întâmpla cu Kevin Krans. Francezul, care evoluează pe postul de extremă stânga şi a jucat ultima oară în liga a treia din Suedia, va fi testat şi în partida amicală cu Sion de pe 16 ianuarie. După acest meci, dacă va da satisfacţie, acestuia i se va propune semnarea unui contract cu formaţia din Ştefan cel Mare.


14 ianuarie, ora 17.30. Mircea Rednic pregăteşte încă un transfer la Dinamo. Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a pierdut primul amical al iernii, 0-2 cu Hajduk Split, dar antrenorul “câinilor” este pregătit să facă o nouă mutare în perioada de mercato. FANATIK a aflat că Dinamo negociază cu Mamoutou N’Diaye, un mijlocaş din Mali în vârstă de 28 de ani. Fotbalistul ar urma să ajungă în cantonamentul “câinilor” în cursul zilei de marţi. În cazul în care negocierile se vor încheia cu succes, mijlocaşul se va alătura celorlalte transferuri făcute de Dinamo în această iarnă.

Mircea Rednic, încă un transfer la Dinamo. Cine este Mamoutou N’Diaye

Mircea Rednic pregăteşte încă un transfer la Dinamo, echipă care visează să obţină calificarea în play-off-ul din Liga 1 Betano. Mamoutou N’Diaye, ţinta “câinilor”, a jucat până în prezent pentru Jeanne d’Arc FC (Mali), Gent, Mons, Zulte Waregem, Royal Antwerp şi Odod Al Medina (Arabia Saudită). Mijlocaşul de 28 de ani este liber de contract din iulie 2018, când a plecat de la formaţia arabă.

Mircea Rednic încă un transfer la Dinamo. N'Diaye a jucat zece ani în Belgia
Mircea Rednic încă un transfer la Dinamo. N’Diaye a jucat zece ani în Belgia

Mamoutou N’Diaye a jucat 14 meciuri pentru echipa naţională a statului Mali, alături de care a participat la Cupa Africii pe Naţiuni în 2015 şi 2017. În 2010, pe când evolua la Gent, mijlocaşul de 28 de ani a cucerit Cupa Belgiei, însă nu a fost folosit în finala câştigată în faţa lui Cercle Brugge, scor 3-0. La Odod Al Medina, Mamoutou N’Diaye a jucat zece meciuri şi a marcat un gol. În această iarnă, Dinamo Bucureşti i-a mai transferat pe Ioan Filip, Jordan Mustoe şi Reda Jaadi. În cantonamentul din Antalya, “câinii” vor mai juca trei meciuri amicale, cu FC Sion (16 ianuarie), Metalurgs Liepaja (20 ianuarie) şi cu Dinamo Moscova (23 ianuarie). În Liga 1 Betano, Dinamo ocupă locul 11, cu 22 de puncte, la nouă puncte în spatele Astrei Giurgiu, formaţie care se află pe a şasea poziţie, ultima care permite calificarea în play-off-ul din Liga 1 Betano.