Fotbal intern

Cu cine va juca Rednic în locul lui Deian Sorescu, în partida decisivă pentru play-off cu FC Botoșani

Autori: Cristi Coste, Eduard Nicolae Popa | 15.02.2019 | 15:37
Mircea Rednic s-a decis cu privire la un înlocuitor pentru Deian Sorescu, în partida cu FC Botoșani

Dinamo București continuă cursa infernală pentru play-off, după victoriile obținute în primele două meciuri din 2019, 3-0 cu Poli Iași și 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Elevii lui Mircea Rednic vor avea în runda cu numărul 24 un nou adversar direct pentru primele șase locuri din Liga 1 Betano. Este vorba despre cei de la FC Botoșani, la rândul lor în formă, cu două victorii în 2019. Mai mult, Mircea Rednic are și o problemă importantă în flancul drept al apărării, acolo unde Deian Sorescu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. FANATIK a aflat însă cum va juca „Puriul” în partida care poate să îi aducă pe „câini” cu un pas mai aproape de play-off.

Deian Sorescu a sosit la Dinamo din postura de mijlocaș ofensiv, dar a fost reprofilat și s-a descurcat destul de bine ca fundaș dreapta. Românul a primit însă un cartonaș galben în victoria de la Sfântu Gheorghe, al patrulea din actualul sezon, și va sta în meciul contra lui Hermannstadt de la Pitești. În locul său Mircea Rednic este nevoit să improvizeze. Asta pentru că noua achiziție a dinamoviștilor, Damien Dussaut, încă nu este complet pregătit fizic.

Rednic a găsit înlocuitor pentru Deian Sorescu în partida cu FC Botoșani

Astfel, Mircea Rednic este nevoit să improvizeze pentru flancul drept al apărării. FANATIK a aflat că în locul lui Sorescu va intra aproape sigur Naser Aliji. Albanezul care a jucat titular în primele două meciuri din 2019 în flancul stâng al defensivei dinamoviste se mută pe dreapta, întrucât acesta poate să joace cu ambele picioare. În locul său, va intra fundaș stânga Jordan Mustoe. Englezul a intrat timp de 37 de minute în partida cu Poli Iași.

Aliji a ajuns la Dinamo în luna noiembrie, din postura de jucător liber de contract. Ultima oară jucase la Virtus Entella, de unde a plecat în vară. Asta în timp ce Jordan Mustoe a venit din Finlanda, de la Seinajoki.

Așadar primul 11 al lui Dinamo București în partida cu FC Botoșani va arăta aproape sigur în felul următor: McDermott- Aliji, Klimavicius, Grigore,  Mustoe – Ait-Atmane, I Filip – Zenke, Nistor, Jaadi – Montini

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!