Fotbal intern

Mircea Rednic, ironic după ce Dan Nistor nu a jucat pentru echipa națională a României. “Am înțeles că s-a încălzit bine la ultimul meci!”

28.03.2019 | 17:39
Mircea Rednic ironic dupa ce Dan Nistor nu a jucat pentru echipa nationala a Romaniei Am inteles ca sa incalzit bine la ultimul meci

Dan Nistor a fost convocat de Cosmin Contra la echipa națională a României pentru dubla cu Suedia și Insulele Feroe, dar Cosmin Contra nu l-a folosit pe căpitanul lui Dinamo București. Mircea Rednic a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Hermannstadt și nu a ezitat să fie ironic în momentul în care a vorbit despre prezența lui Nistor sub “tricolor”.

Mircea Rednic, ironic după ce Dan Nistor nu a jucat pentru echipa națională a României

“Daniel Popa este singurul accidentat, în rest, toţi jucătorii sunt apţi, au revenit toţi de la echipele naţionale. E bine că jucătorii au revenit de la loturile naţionale, acesta este un punct pozitiv. Că şi-ar fi dorit să joace mai mult, asta e altceva. E şi normal să fii puţin supărat, dar asta trebuie să te ambiţioneze, iar până la următoarea convocare trebuie să joci foarte bine şi vei fi din nou convocat la echipa naţională.

Eu cred că Nistor ar fi putut să şi joace, dar, dacă antrenorul a decis altceva, nu vreau să critic şi nu vreau să comentez. Mi-aş fi dorit să joace, şi-ar fi dorit şi Nistor să joace, nu doar să fie acolo prezent. Am înţeles că s-a încălzit bine la ultimul meci, iar asta e foarte bine pentru partida noastră cu Hermannstadt , a declarat Mircea Rednic.

Dan Nistor într-un meci al lui Dinamo
Dan Nistor într-un meci al lui Dinamo

Dan Nistor n-a prins niciun minut cu Suedia și Insulele Feroe

Dan Nistor a fost chemat de Cosmin Contra la echipa națională a României după ce Răzvan Marin și Paul Anton au acuzat probleme medicale. Deși a făcut parte din lotul “tricolorilor” pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020, Dan Nistor nu a primit niciun minut din partea selecționerului Cosmin Contra.

Dinamo București va primi vizita formației Hermannstadt în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, vineri, 29 martie, de la ora 20.30, pe stadionul din Ștefan cel Maria. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante sunt LIVE VIDEO pe FANATIK.