Fotbal intern

Mircea Rednic îşi avertizează jucătorii: “Voi trage linie mai devreme! Rămâne cine merită”

20.10.2018 | 10:55
Mircea Rednic isi avertizeaza jucatorii Voi trage linie mai devreme Ramane cine merita

Mircea Rednic a prefaţat partida cu Dunărea Călăraşi, programată luni, în etapa cu numărul 12 din Liga 1 Betano. Înainte să redebuteze pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare, “Puriul” şi-a avertizat jucătorii că va rămâne în “haită” doar cine va demonstra că merită.

“De acum, toate meciurile sunt importante. Indiferent cu cine am juca, pe noi ne interează cele trei puncte. Am văzut un singur meci al adversarilor noştri, e o echipă care-l reprezintă pe Alexa, bine organizată, periculoasă pe contraatac. Înscriu multe goluri la fazele fixe. E o echipă surpriză pentru campionatul nostru. Se lucreză serios acolo, rezultatele au venit. Trebuie să tratăm cu seriozitate acest meci. 

Avertismentul lui Mircea Rednic pentru jucători

Eu am rămas plăcut surprins de felul în care au reacţionat la antrenamente. Şi ei au mare parte de vină şi doar ei pot să redreseze echipa, cu ajutorul meu, desigur. Am pus multe lucruri la punct, trebuie să fim mai organizaţi în apărare. Nu-mi amintesc să fi fost Dinamo la minus şapte puncte în toată istoria clubului. E normal să fii afectat atunci când nu ai rezultate. Ai critici de la oameni, specialişti. Le-am zis să nu mai citească ziarele acum pentru că e o perioadă dificilă. Eu le dau toată încrederea şi până la finalul anului toţi vor avea şansa să joace. Eu la iarnă sau chiar şi mai devreme voi trage linie. Cei care pot ajuta echipa vor rămâne, cei care nu vor pleca”, a spus Mircea Rednic în conferinţa de presă premergătoare duelului cu Dunărea Călăraşi.

Antrenorul “câinilor” a anunţat şi ce schimbări au avut loc în echipă, plus cine va fi căpitan luni: “Penedo va fi căpitan, nu Grozav. Corbu e suspendat, în rest nu avem probleme medicale. I-am zis lui Nistor să uite ce s-a întâmplat până am venit eu! A prelungit contractul, înseamnă că e jucătorul nostru. Nu mai vorbim acum de ce a fost şi ce oferte au fost. Şi Hanca a avut ofertă şi nu a plecat. Nistor să facă tot ce e posibil, să joce bine. Nu mai există nicio problemă, problema este Dinamo.

Mircea Rednic pe gazonul Stadionului din Ştefan cel Mare la finalul meciului dintre Dinamo şi Viitorul, disputat pe 6 mai 2016
Mircea Rednic pe gazonul Stadionului din Ştefan cel Mare la finalul meciului cu Viitorul Constanţa

Eu decid. Să-i văd cum se comportă în joc, la antrenamente, ca să fii căpitan trebuie să fii un exemplu. Problema mea e meciul de luni. Eu îl apreciez. Asta-i singura schimbare de când am plecat eu, că echipa e pe 12. Hanca joacă fundaş dreapta luni. Am cel mai bun lot din prima ligă, serios. Eu îi ascult. Mulţi prieteni m-au sunat, nu să mă felicite, ci să-mi spună ce lot slab am. Eu îmi respect colegii, Olăroiu a demonstrat că este un antrenor foarte bun, ar fi un câştig pentru orice echipă.

Foarte bine că Ando a coborât pe bancă, dar are atâta experienţă, poate să ajute. Nu mă interesează Craiova – FCSB, dacă noi ne câştigăm meciurile avem şanse să fim în play-off. Nu mi-e teamă. Clar voi schimba şi sistemul de joc, vor fi nume noi în echipă, pe posturi noi. Gicu Grozav poate să joace, că nu l-am adus aici la parada modei. Poate juca 50-60 de minute. Eu de Bizonul nu am vorbit niciodată în sens negativ de calităţile lui, altele au fost problemele. Îmi doresc ca Dinamo să aibă stabilitate şi un buget mai mare”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic se pregăteşte de primul meci la DInamo!Cum l-a "înţepat" Dan Alexa –-https://goo.gl/AyCcEu

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 20. Oktober 2018