Sport

Mircea Rednic, discuții în noapte cu conducerea: “Ori eu, ori ei!” Cine sunt jucătorii vizați. Exclusiv

Mircea Rednic a răbufnit după un nou eșec suferit de Dinamo. Steliano Filip, Deian Sorescu și Gabriel Torje, greii vestiarului, sunt primii vizați de antrenor.
04.12.2021 | 12:51
Mircea Rednic discutii in noapte cu conducerea Ori eu ori ei Cine sunt jucatorii vizati Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a suferit cea mai umilitoare înfrângere a sezonului, dintr-o serie de eșecuri care pare să nu se mai termine. După 0-1 cu Academica Clinceni, Mircea Rednic nu mai este dispus să facă niciun compromis la adresa jucătorilor săi.

Mircea Rednic, mesaj clar pentru conducere după Academica Clinceni – Dinamo 1-0. Filip, Torje și Sorescu, primii vizați: “Ori eu, ori ei!”

Imediat după Academica Clinceni – Dinamo 1-0, Mircea Rednic a avut o ședință cu șefii echipei. Le-a transmis că sunt unii jucători care crează foarte multe probleme în vestiar, iar acest lucru nu mai poate fi tolerat.

ADVERTISEMENT

Rednic a vrut să se asigure că are susținere totală din partea conducerii și astfel a lansat un mesaj tranșant: “Ori eu, ori ei”. Filip, Torje și Sorescu, greii vestiarului, fiind primii vizați. Antrenorul a primit credit total din partea șefilor și este pregătit să ia măsuri extrem de dure.

Filip, Sorescu și Torje formează un grup foarte influent în vestiarul lui Dinamo, dar atitudinea acestora față de restul coechipierilor a provocat foarte multe “bisericuțe”. În plus, cei trei ar fi liderii unei revolte împotriva antrenorului.

ADVERTISEMENT

Filip și Sorescu sunt clienți mai vechi ai lui Mircea Rednic. Torje l-a scos din sărite pe antrenor după gafa din prelungirile partidei cu Clinceni

Filip și mai ales Sorescu au mai avut contre cu Mircea Rednic pe parcursul acestui sezon. Iar Gabi Torje a fost mai mereu de partea prietenilor săi din vestiar. În plus, Torje și-a scos din minți antrenorul după gafa din finalul partidei cu Academica Clinceni.

În prelungirile partidei, Gabi Torje a comis un fault stupid în marginea terenului, pentru care a primit cartonașul galben. Va fi astfel suspendat pentru partida cu Chindia, din etapa a 19-a. În plus, cei de la Clinceni au profitat din plin de acea lovitură liberă. S-a irosit aproape întreg timpul suplimentar acordat până s-a executat faza fixă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Torje, care este suspendat cu Chindia, Mircea Rednic este tentat să îi scoată din primul 11 pentru partida cu Chindia și pe clienții săi mai vechi, Steliano Filip și Deian Sorescu.

Mircea Rednic, mesaj războinic la adresa jucătorilor după Academica Clinceni – Dinamo 1-0: “A venit și rândul lor să plece”

După Academica Clinceni – Dinamo 1-0, Mircea Rednic nu s-a ferit să lanseze un atac fără menajamente la adresa jucătorilor. Le-a transmis că lucrurile trebuie să se schimbe, nu se mai poate ca antrenorul să plătească de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să rezist, că nu am venit ca să plec. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, dar acum a venit și rândul unora să plece.

De ce să tot plece antrenorii? Cine nu vrea performanță la Dinamo va pleca, unii se simt comod la echipă”, a declarat Mircea Rednic după înfrângerea lui Dinamo cu Academica Clinceni.

Conducerea DDB, susținere totală pentru Mircea Rednic: “Să vedem la ce jucători se renunță”

Alex Conovaru, membru în conducerea DDB, a anunțat că unii suporteri s-au întâlnit deja cu unii jucători la stadion, sâmbătă dimineață, și a avut loc o ședință între cele două părți. Mesajul fanilor este unul clar. Mircea Rednic va avea parte de susținere totală, iar unii dintre jucători vor fi cedați în această iarnă.

”S-au dus niște suporteri, au găsit doar câțiva oameni acolo, care erau pentru recuperare. Au intrat într-o ședință, care a început la ora 11:00 și să vedem la ce jucători se renunță”, a declarat Alex Conovaru la Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT