Fotbal international

Mircea Rednic l-a înţepat pe Marius Şumudică! “El se plângea la cinci milioane de euro, eu am avut zero”

27.10.2018 | 11:44
Mircea Rednic la intepat pe Marius Sumudica El se plangea la cinci milioane de euro eu am avut zero

Mircea Rednic l-a înţepat pe Marius Şumudică la conferinţa de presă premergătoare meciului Concordia Chiajna – Dinamo. Antrenorul “câinilor” a comentat situţia lui “Şumi” la Al Shabab, echipă care a câştigat dramatic vineri meciul cu Al Qadisiya, scor 2-1. La finalul partidei din Arabia Saudită, tehnicianul s-a plâns de prestaţia echipei, cu toate că s-au făcut investiţii de peste cinci milioane de euro în perioada de mercato.

“El se plângea la cinci milioane, eu am avut zero euro. Toți jucătorii au venit gratis, noi n-am avut buget la echipă. Toți care au venit, au venit liberi. Echipa n-a fost făcută de mine acolo”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă premergătoare meciului Concordia Chiajna – Dinamo.

Mircea Rednic l-a înţepat pe Marius Şumudică! “Şi-a revenit repede”

Mircea Rednic l-a înţepat pe Marius Şumudică, la câteva ore după ce antrenorul lui Al Shabab s-a simţit rău la finalul meciului cu Al Qadisiya. I s-a făcut rău, dar și-a revenit repede că după zece minute era la telefon. Le-a venit un președinte foarte bogat și din iarnă sigur vor face transferuri. Problema în Arabia Saudită e dacă te prinde iarna. Poate d-asta i s-a făcut rău”, a mai precizat antrenorul “câinilor”.

Antrenorul de 56 de ani a revenit în această toamnă la Dinamo Bucureşti, la scurt timp după ce a fost demis de la Al Faisaly. Mircea Rednic şi Marius Şumudică nu au mai apucat să se dueleze într-un meci direct în prima ligă din Arabia Saudită, meciul direct dintre cele două echipe urmând să se dispute pe 8 noiembrie. Al Shabab, formaţia pregătită de tehnicianul de 47 de ani, ocupă locul şapte, cu 12 puncte strânse în şapte etape. “Este un stres teribil, era să ne anuleze un gol în prelungiri. Greșeala este omenească, dar nu înțeleg. Acest VAR oprește jocul 3-4 minute. Sunt curios ce se va întâmplă când întoarce decizia și marchează cealaltă echipa. Golul nostru a fost valabil”, a susţinut Marius Şumudică la finalul meciului Al Qadisyia.

Mircea Rednic l-a înţepat pe Marius Şumudică! Ce i-a transmis
Mircea Rednic l-a înţepat pe Marius Şumudică! Ce i-a transmis