Sport

Mircea Rednic le arată pisica celor din DDB: „Știți că nu am avut bani să facem ultimele două deplasări?”

Mircea Rednic (59 de ani), antrenorul lui Dinamo, a reacționat după declarația „acidă” pe care Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al DDB, a avut-o la adresa sa.
25.11.2021 | 15:43
Mircea Rednic le arata pisica celor din DDB Stiti ca nu am avut bani sa facem ultimele doua deplasari
ADVERTISEMENT

Având în vedere rezultatele dezastruoase înregistrate de Dinamo, în ultima perioadă, Daniel Șendre a avut un comentariu „acid”, la Gold FM, pentru Mircea Rednic, amintindu-i că salariul său este unul dintre cele mai mari din Liga 1.

În prezent, Dinamo se află pe penultimul loc din Liga 1, cu opt puncte obțnute după 16 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic le arată pisica celor din DDB

„Puriul” a venit rapid cu o replică, susținând că, la Dinamo, se implică inclusiv din punct de vedere financiar. Totodată, îndeamnă la calm și spune că Dinamo își va atinge obiectivul de a evita retrogradarea, la finalul actualului sezon.

„Care fani? Este acelaşi fan care critică jucătorii şi care îşi dă cu părerea. Acest fan ştie că noi nu am avut bani să plătim motorina să facem două deplasări la Buzău şi Ploieşti? El ştie că autocarul nu avea asigurare şi a trebuit să plătească Rednic şi motorină şi asigurare? El ştie că Rednic a renunţat la o parte din salariu ca să închiriem patru maşini? El ştie că deplasarea viitoare o plăteşte tot Rednic pentru că nu avem bani?

ADVERTISEMENT

Eu cred că este o părere a lui şi a altora pentru că nu avem rezultate, şi este normal să fie aşa. Este o situaţie care mă surprinde în ultima perioadă, pentru că DDB, din punct de vedere financiar, de când am venit eu, a scăzut.

Acum când avem mai multă nevoie, pentru că am spus care sunt problemele. Am avut o discuţie cu mai mulţi reprezentanţi ai DDB. Ei au făcut un efort mare de tot şi Dinamo continuă în Liga I pentru că ei s-au implicat, şi cu salarii, şi au acoperit şi datoriile la stat.

ADVERTISEMENT

Eu am un respect deosebit pentru suporteri, dar nu apărem aşa dintr-odată să destabilizăm. Avem nevoie de fani, chiar dacă se manifestă negativ faţă de jucători. Asta e clar. Nici vorbă de discuţii”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova.

Mircea Rednic: „Sigur că reuşim să ne îndeplinim obiectivul!”

„Domnul Mureşan a fost şi acum prezent la Săftica. Nu a fost nicio discuţie cu domnul Mureşan, pentru că şi dânsul a adus o parte din jucători şi eu am adus. Eu am încredere în jucători, au toată susţinerea din partea mea, eu sunt responsabil de toate rezultatele.

ADVERTISEMENT

Sunt obligat să am răbdare. Ştiam şi mi-am asumat riscul să vin să ajut Dinamo. Eu am zis că nu mai iau echipe în timpul campionatului, pentru că am păţit-o, dar nu puteam să refuz Dinamo.

E responsabilitatea mea şi eu sunt sigur că reuşim să ne îndeplinim obiectivul, care este evitarea retrogradării, pentru că altceva nu ne putem permite.

Anul ăsta ne dorim să evităm retrogradarea şi să reuşim să mai plătim din datorii, să adunăm oameni care vor să investească, mai ales că planul de reorganizare a fost aprobat. Interesul nostru este ca Dinamo să rămână în prima ligă. Noi trebuie să rămânem uniţi, să arătăm ca o echipă, pentru că până acum nu am arătat ca o echipă”, a mai spus Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română