Fotbal intern

Mircea Rednic acuză mercenarii de la Dinamo: „Nici măcar n-au spus `la revedere`. Și-au luat două salarii în plus și au plecat”

Mircea Rednic acuza mercenarii de la Dinamo Nici macar nau spus la revedere Siau luat doua salarii in plus si au plecat
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a avut o conferință de presă foarte dură la finalul partidei pierdute cu Astra Giurgiu, scor 1-4, în etapa a 21-a din Liga 1 Betano. Tehnicianul lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători pe care i-a acuzat că nu sunt interesați decât să ia bani de la Ștefan cel Mare și nu sunt cu sufletul lângă echipă.

Rednic se apără și spune că a renunțat la anumiți jucători de la Dinamo pentru că erau foarte bine plătiți și nu aduceau niciun plus la echipă: „Spuneți voi că i-am atacat, dar nu i-am atacat. Le-am spus care e situația la Dinamo. Aici nu mai merge să păcălești! Ei își luau contracte doar să vină la antrenamente. Unii aveau și 10.000 de euro și nici nu jucau. I-am băgat pe teren să arate că merită banii ăștia. Adversarii noștri nu cred că aveau salariile astea. Și nu e numai asta. Mie nu mi se pare normal să oferi unui jucător atâția bani și să nu facă diferența”, a spus „Strâmbul”, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Cine sunt jucătorii pe care Mircea Rednic îi acuză că ar fi mercenari

Rednic a continuat apoi cu acuzele la adresa fotbaliștilor la care a renunțat în ultima perioadă: „Doi jucători am simțit așa că ar fi regretat, că și-ar fi dorit să rămână. Alții și-au luat bagajele și au plecat. Nici măcar nu au venit să spună `la revedere`. Și-au luat bagajele și au plecat. Și-au mai luat două, trei salarii în plus și își văd de treabă”, a mai spus tehnicianul dinamoviștilor.

Ce spune Mircea Rednic după Astra – FC DINAMO BUCURESTI 4-1 în Liga 1 Betano. – https://goo.gl/4FMpSF

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 20. Dezember 2018

FANATIK a scris că unul dintre jucătorii care a renunțat la Dinamo după ce a primit mai multe salarii compensatorii este veteranul din poarta formației, Jaime Penedo. Panamezul a fost trecut pe linie moartă de Mircea Rednic după meciul pierdut cu CFR Cluj. Pentru a accepta rezilierea contractului cu șase luni înainte de terminarea înțelegerii, dinamoviștii s-au văzut nevoiți să îi plătească mai multe salarii compensatorii lui Penedo. De asemenea, un alt jucător la care ar putea face referire Mircea Rednic ar fi Armando Cooper. Mijlocașul defensiv a plecat cu scandal de la Dinamo, după ce a lipsit de la antrenamentele echipei în urma partidei cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT
  • 22 de puncte are Dinamo București, după 21 de etape
  • Locul 11 este poziția lui Dinamo în Liga 1 Betano