Fotbal intern

Mircea Rednic n-a uitat de Dinamo. “O să mă întorc! Este echipa mea de suflet!”

24.08.2019 | 12:22
Mircea Rednic na uitat de Dinamo O sa ma intorc Este echipa mea de suflet

Mircea Rednic n-a uitat de Dinamo și a anunțat că se gândește să se întoarcă la formația din Ștefan cel Mare. “Puriul” a vorbit despre situația în care se află gruparea finanțată de Ionuț Negoiță și este sigur că dinamoviștii își vor reveni sub comanda lui Dusan Uhrin. Acesta crede că actualul antrenor al “câinilor” va putea să schimbe situația în bine.

Mircea Rednic anunță că vrea să se întoarcă la Dinamo

Mai mult, Mircea Rednic a avut și un mesaj pentru foștii săi jucători din Ștefan cel Mare. Antrenorul în vârstă de 57 de ani le-a transmis dinamoviștilor că iubește clubul din Ștean cel Mare și că problemele pe care le întâmpină Dinamo nu au pornit de la el.

”Dinamo este echipa mea de suflet, m-aş întoarce oricând. Şi o să mă întorc. Important e să câştige meciul care urmează, apoi sunt sigur că totul se va schimba în bine. Le doresc din suflet, chiar dacă au fost ceva probleme, care nu au pornit de la mine, eu iubesc foarte mult Dinamo şi îmi doresc ca Dinamo să îşi revină”, a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Mircea Rednic în meciul dintre Dinamo și Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu
Mircea Rednic în meciul dintre Dinamo și Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu

Mircea Rednic are 4 mandate la Dinamo

Mircea Rednic s-a despărțit de Dinamo pe 30 iunie 2019 și de atunci este liber de contract. Antrenorul în vârstă de 57 de ani revenise pe banca tehnică a dinamoviștilor pe 15 octombrie, dar evoluția slabă a echipei din Ștefan cel Mare l-au făcut să renunțe. Pe parcursul carierei, “Puriul” a mai pregătit-o pe Dinamo între mai 2015 – mai 2016, iulie 2008 – iunie 2009 și iulie 2006 – septembrie 2007.

În prezent, Dinamo București se află pe ultimul loc în claasmentul din Casa Pariurilor Liga 1. Formația antrenată de Dusan Uhrin a adunat 3 puncte din 6 meciuri jucate, după ce a bifat o victorie și cinci înfrângeri. Pentru formația din Ștefan cel Mare urmează meciul cu Hermannstadt, luni, 26 august, ora 21.00, LIE VIDEO pe FANATIK.