Sport

Mircea Rednic, negocieri pentru preluarea unui brand de tradiție din Liga 2. Se va bate cu Dinamo la promovare! Exclusiv

Rămas fără angajament după ce a fost concediat de Dinamo la sfârșitul anului trecut, Mircea Rednic se pregătește să revină în fotbal, la un club de tradiție. Se va bate la promovare cu Dinamo!
03.06.2022 | 10:22
Mircea Rednic negocieri pentru preluarea unui brand de traditie din Liga 2 Se va bate cu Dinamo la promovare Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic este unul dintre antrenorii cu cotă din fotbalul românesc. Acest lucru nu i-a salvat scaunul, anul trecut în decembrie când a fost dat afară de Dinamo, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Mircea Rednic discută condițiile preluării clubului FC Brașov. Negocieri intense cu primarul Coliban

În vârstă de 60 de ani Mircea Rednic e pregătit să revină în fotbal. Din informațiile FANATIK, antrenorul a fost la Brașov pentru a discuta condițiile preluării clubului FC Brașov, cunoscut și sub numele Steagul Renaște.

ADVERTISEMENT

Gruparea finanțată de Primăria din localitate este continuatoarea echipei istorice de sub Tâmpa. De altfel, brandul ”FC Brașov” deținut de Primărie a fost cedat recent, pentru o perioadă de trei ani, echipei Steagul Renaște.

Evoluțiile ”stegarilor” din ultima ediție de campionat au fost mai mult decât îngrijorătoare, formația de sub Tâmpa fiind la un pas de retrogradarea în al treilea eșalon.

ADVERTISEMENT

Galben-negrii s-au salvat în urma unui baraj de menținere în liga a doua, pe care l-au câștigat în dublă manșă în fața formației SSU Poli Timișoara 1-0 și 2-1.

În aceste condiții primarul Allen Coliban este decis să restructureze din temelii clubul finanțat din banii publici. Edilul de sub Tâmpa l-a chemat la negocieri pe Mircea Rednic, tehnician cu un palmares impresionant.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, aproape să se bată cu Dinamo, care l-a demis în decembrie, pentru promovarea în Casa Pariurilor Liga 1!

Din informațiile FANATIK, actuala structură de conducere a clubului brașovean va fi demisă, în frunte cu președintele Ioan Mărginean, ba chiar și mulți dintre jucători sunt liberi să-și caute alte angajamente.

Ambiția primarului Allen Coliban este de a face din FC Brașov o echipă capabilă să se lupte încă din sezonul viitor pentru accederea în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dacă discuțiile se vor finaliza favorabil și Mircea Rednic va fi instalat pe banca ”stegarilor”, acesta va avea printre viitorii adversari în bătălia pentru promovare și Dinamo, echipa care l-a demis la finalul anului trecut!

Mircea Rednic a fost în primăvară la un meci al Brașovului și a lăsat ușa deschisă unei eventuale implicări

După despărțirea de Dinamo, Mircea Rednic a evitat să mai meargă la meciuri sau să acorde declarații despre situația sa. Dar în luna martie a asistat la FC Brașov – Metaloglobus 0-2, în penultima rundă a sezonului regulat din Liga 2.

„Nu știu ce să spun. La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strănsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut!” – Mircea Rednic

Este foarte posibil ca în cazul în care va bate palma cu primarul Coliban, „Puriul” să și investească în formația brașoveană. Nu doar în aducerea unor jucători și în formarea lotului, dar și în clubul de sub Tâmpa!

  • 3 echipe din Casa Pariurilor Liga 1 a antrenat Rednic în ultimii 2 ani: Poli Iași (ianuarie – august 2020), Viitorul (decembrie 2020 – aprilie 2021) și Dinamo (octombrie – decembrie 2021)
  • 6 trofee are Mircea Rednic în palmaresul de antrenor, 4 dintre ele cu Rapid
ADVERTISEMENT