Mircea Rednic, nemulţumit de jucătorii săi: „Normal că i-am certat la pauză. Trebuie să fie oneşti“

Andrei David   
în Viitorul
24/01/2021, 00:06
Mircea Rednic, nemulţumit de jucătorii săi: „Normal că i-am certat la pauză. Trebuie să fie oneşti“
Mircea Rednic are coronavirus. Foto: SportPictures.eu

Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa au remizat 1-1 în etapa a 18-a a Ligii 1. La finalul meciului, Mircea Rednic şi-a criticat jucătorii şi a mărturisit că i-a certat la pauză.

Oltenii au deschis scorul prin Papp, în minutul 44, iar constănţenii au egalat la două minute după reluarea jocului, prin Artean, care a înscris cu o lovitură de cap.

După ce Viitorul a jucat în ultimele două etape cu FCSB şi Craiova, Mircea Rednic a dat verdictul şi a precizat că echipa bucureşteană este cea mai puternică dintre cele două rivale la titlu.

Mircea Rednic şi-a criticat jucătorii: „Trebuie să fii onest şi să spui când eşti obosit“

Tehnicianul Viitorul a schimbat patru jucători la pauza meciului de la Craiova şi a precizat că şi-a certat elevii în vestiar.

„Ce mă deranjează e că trebuie să fii onest şi să spui când eşti obosit, am avut două meciuri în şase zile, dar problema e… Sunt jucători care abia aşteaptă să intre.

Le-am spus că nu e obligatoriu să joace în fiecare meci, campionatul e lung. Mă bucur că cei care au intrat au înţeles, au jucat simplu, nu s-au mai complicat. Nu-mi place că facem un meci bun şi după unul prost. Acum sunt mulţumit că am luat un punct. 

Normal că i-am certat la pauză, că n-am avut o Craiova în zi foarte bună. Le-am cerut un pic de orgoliu, ambiţie.

Toţi vorbim despre plecarea în străinătate, jucăm la naţională, dar ne trebuie un pic de orogoliu. Când greşim, nu-mi place să vorbesc doar spre un jucător. Arbitrului nu avem ce să-i reproşăm. Nouă ne putem reproşa prima repriză, care a fost slabă“, a declarat Mircea Rednic la interviul de la finalul partidei.

Întrebat care crede că este echipa mai bună dintre FCSB şi Universitatea Craiova, antrenorul Viitorului a răspuns „FCSB, cu siguranţă“.

Pentru Viitorul urmează un meci cu Sepsi, marţi, e la 15:30, în timp ce Craiova se deplasează la Voluntari, tot marţi, dar de la 17:30.

Închide ×