Fotbal intern

Mircea Rednic, nervos la conferință: „Vor juca în familie în play-off!”. FCSB, vizată de antrenorul lui Dinamo

17.02.2019 | 23:36
Mircea Rednic nervos la conferinta Vor juca in familie in playoff FCSB vizata de antrenorul lui Dinamo

Mircea Rednic este dezamăgit de înfrângerea suferită de Dinamo pe teren propriu cu Botoșani, scor 1-2, eșec în urma căruia „câinii” au risipit orice șansă de a mai prinde play-off-ul.

La conferința de presă, Rednic a avut câteva remarci interesante cu privire la echipele care au șanse să intre în play-off. Antrenorul lui Dinamo crede că play-off-ul se va juca „în familie”, iar trio-ul vizat de el este format din FCSB, Astra și Botoșani.

În plus, Rednic a avut un mesaj și pentru Eugen Neagoe, care s-a plâns de arbitraj după înfrângerea cu Dinamo, spunând că la meciul cu Gaz Metan nu trebuia delegat Istvan Kovacs.

Mircea Rednic, nervos la conferință

„Toată lumea s-a bucurat că n-a ajuns Dinamo în play-off, foarte bine! Vor juca în familie. E trio-ul ra-ta-ta acolo! Am văzut și CFR-ul cu Astra, m-a mirat atitudinea unor jucători, niște discuții înainte, după. Alții s-au plâns de arbitraje și-au avut un român maghiar arbitru! Și noi l-am avut pe cel mai bun arbitru. Thank you!

Așa a ajuns campionatul nostru, s-a ajuns să se facă jocuri. Și CFR – Astra… (n.r – încheiat 1-1) Nu vreau să spun nimic, mă refer la atitudinea jucătorilor, discuțiile care au fost înainte și după joc. 

Alții au plâns două săptămâni pentru arbitraje și azi au avut un arbitru român-maghiar. Trebuia protejat Kovacs, mie îmi place de el, nu trebuia expus”, a spus Rednic la conferință,

Mircea Rednic este în DIRECT. Primele declaratii dupa ratarea play-off-ului – https://goo.gl/SSHpvG

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 17. Februar 2019

Dinamo nu poate încheia sezonul regulat mai sus de locul 8, iar în următoarea rundă are meci cu echipa clasată sub ea în acest moment, Dunărea Călărași. Dacă echipa lui Alexa câștigă, atunci se va apropia la numai trei puncte de Dinamo, iar lupta pentru evitarea locului de baraj devine extrem de interesantă.

Dinamo are a treia cea mai slabă apărare din campionat în acest moment, doar Voluntari și Chiajna stând mai rău.

Tags: