Sport

Mircea Rednic detonează bomba! ”Am vrut să cumpăr clubul cu domnul Badea. Dacă dânsul se retrage, Dinamo va deveni Dinamo Obor”

Mircea Rednic putea deveni proprietarul lui Dinamo. Tehnicianul a vrut să cumpere echipa împreună cu Nicolae Badea, dar acesta din urmă a refuzat propunerea.
08.03.2022 | 19:20
Mircea Rednic detoneaza bomba Am vrut sa cumpar clubul cu domnul Badea Daca dansul se retrage Dinamo va deveni Dinamo Obor
„Puriul” a încercat să cumpere Dinamo. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

2022 putea să vină cu o schimbare radicală în acționariatul lui Dinamo. Chiar înainte să fie demis și înlocuit cu Flavius Stoican, Mircea Rednic ar fi vrut să cumpere echipa, dar omul de afaceri cu care dorea să se asocieze a declinat oferta fără să stea pe gânduri.

Cum a încercat Mircea Rednic să cumpere Dinamo împreună cu Nicolae Badea

Dornic să-și salveze echipa de suflet, „Puriul” i-a propus lui Nicolae Badea să preia împreună acțiunile clubului din Ștefan cel Mare, însă acesta nu a considerat oportună o astfel de mișcare, la momentul respectiv. Prin urmare, toate încercările de a-l convinge să se implice mai mult au fost sortite eșecului.

ADVERTISEMENT

Am revenit la Dinamo, pentru că e Dinamo. Am venit să antrenez și am fost dispus să ajut. Să vă spun ceva. Am vorbit cu o persoană care era implicată (n.r. Nicolae Badea) și l-am întrebat: ‘De ce nu vreți să cumpărăm echipa?’

Mi-a spus că încă nu e momentul. S-a întâmplat înainte să plec de la Dinamo. Ce alt om de afaceri ar veni? Nu au echipă, nu au palmares! Nici stadion nu au.

ADVERTISEMENT

Sunt datorii de două milioane și ceva. De ce credeți că l-am abordat pe Nicolae Badea? Dacă dânsul se retrage, ajunge și echipa asta să se numească Dinamo Obor sau Dinamo Ștefan cel Mare”, a dezvăluit Mircea Rednic, la Digi Sport.

Misiune dificilă pentru Dinamo în play-out. Cu câte puncte rămâne după înjumătățire

Dinamo intră în play-out cu doar nouă puncte, la două în fața „lanternei roșii” Academica Clinceni și opt în spatele lui FC U Craiova 1948, echipă aflată pe poziția a 12-a, care asigură menținerea în Liga 1.

ADVERTISEMENT

În prima rundă, pe „câini” îi așteaptă chiar derby-ul cu rivala Rapid. Acesta se dispută duminică, 13 martie, la 20:30, pe stadionul din Mioveni, dar cu porțile închise, întrucât giuleștenii au fost sancționați cu suspendarea terenului pentru spectacolul pirotehnic pus în scenă de suporteri în timpul meciului direct din returul sezonului regulat, încheiat la egalitate, scor 1-1.